00:20 uur 07-01-2021

Andersen Global breidt Afrikaans platform uit met samenwerkende firma in Congo

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global versterkt haar aanwezigheid in Afrika verder door actief te worden in Congo via een samenwerkingsovereenkomst met de fiscaal en juridische belasting- en advocatenkantoor Africa Tax & Legal Services (ATLS).

De firma, gevestigd in Pointe-Noire, heeft een internationale reputatie als een van de leidende firma’s in Congo. Onder leiding van Office Managing Partner Eric Tasi Ndjodo, biedt het team van 10 professionals een breed scala aan oplossingen op het gebied van fiscaal recht, ondernemingsrecht, vennootschapsrecht, arbeidsrecht en human resources, waarbij het diensten verleent aan bedrijven in sectoren zoals IT, energie, en olie en gas.

“Onze firma blijft zich inzetten om het hoogste niveau van klantoplossingen te garanderen door onze kennis en middelen consequent uit te breiden”, zei Eric. “Omdat de behoeften van onze klanten blijven groeien, vormt de niet-exclusieve samenwerking met onze nieuwe collega’s bij Andersen Global een aanvulling op onze capaciteit om geïntegreerde en naadloze diensten aan klanten over de hele wereld te bieden.”

“Eric en zijn team zetten de norm voor klantenservice in hun markt”, zei Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz. “Hun gelijkgezindheid en sterke reputatie van het leveren van de allerbeste oplossingen maakten hen tot de perfecte aanvulling op onze organisatie terwijl we ons platform in de regio blijven versterken.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s van fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 6.000 professionals en een aanwezigheid in meer dan 227 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr