15:01 uur 07-01-2021

AmbioPharm Inc. kondigt opening van nieuwe Shanghai Campus aan en maakt Europese leidinggevende teamleden bekend

NORTH AUGUSTA, South Carolina (VS)–(BUSINESS WIRE)– AmbioPharm Inc., een wereldwijde vooraanstaande CDMO (contractontwikkelings- en productieorganisatie) voor diensten op het gebied van peptide-API (Active Pharmaceutical Ingredients) heeft onlangs haar nieuwe Shanghai campus geopend. De nieuwe campus voegt bijna 50.000 m2 toe aan de ruimte voor productie, kwaliteitscontrole en administratie. “We hebben uitgebreid met 4 nieuwe gebouwen die een toevoeging zijn voor onze peptidefaciliteiten voor de vaste fase en vloeibare fase bij onze productielocatie in Shanghai hetgeen AmbioPharm positioneert als het bedrijf voor alles wat onze partners nodig hebben voor peptide-API. Dit bovenop de productieuitbreiding die midden 2020 bij ons hoofdkantoor in de VS werd voltooid,” aldus dr. Chris Bai, CEO en mede-oprichter.

Daarnaast heeft AmbioPharm een nieuw kantoor gevestigd in Zürich, Zwitserland dat geleid wordt door Kathleen Noack, VP van European Sales and Marketing. Bovendien heeft dr. Michael Postlethwaite, Sales Director, zich aangesloten bij het team van AmbioPharm in Europa die ook vanuit dit nieuwe kantoor werkt. “We zijn er erg blij mee dat we twee zeer ervaren, doorgewinterde professionals aan ons Europese team toe kunnen voegen. Zowel mevrouw Noack als dr. Postlethwaite nemen een schat aan peptide-API-ontwikkelingskennis mee om onze Europese partnerships op te zetten en uit te breiden,” aldus Jim Hampton, Executive VP van GMP Sales en mede-oprichter.

Over AmbioPharm Inc.:

AmbioPharm is een vooraanstaand en innovatiegedreven bedrijf dat zich specialiseert in de ontwikkeling en productie van peptiden en peptidegerelateerde producten. AmbioPharm heeft een uitgebreid dienstenpakket, produceert specifieke producten voor onderzoek, klinische ontwikkeling en commerciële toepassing voor farmaceutische en biotechnologische bedrijven wereldwijd. Het hoofdkantoor van AmbioPharm is gevestigd in de Verenigde Staten van Amerika en het bedrijf werkt internationaal, met vestigingen in Europa, de VS en Azië en heeft meer dan 14 jaar ervaring en expertise. Meer informatie is beschikbaar op: http://www.ambiopharm.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

AmbioPharm Inc.

Michael Pennington, Ph.D.

mike.pennington@ambiopharm.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr