18:01 uur 23-12-2020

CPC Corporation, Taiwan (CPC) laat zien dat het in staat is om aardolie te exploiteren en technische diensten uit te voeren; wereldwijde exploratie en productie worden goed voortgezet

TAIPEI–(BUSINESS WIRE)– Met de aankomst eind 2020 van een tanker met de eerste lading ruwe olie geproduceerd via de Tsjadische Oryx-concessie, die beheerd wordt door CPC als de exploitant, kondigt CPC haar visie aan om wereldwijd naar olie en gas te zoeken en deze te produceren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20201223005421/nl/

On December 1, 2020, CPC held a ceremony to celebrate the arrival of the first shipment of crude oil from Chad’s Oryx Concession at the Dalin Refinery. Chenners Fan (middle), deputy chief executive officer of CPC’s Exploration & Production Business Division, and his colleagues welcomed the tanker. (Photo: Business Wire)

On December 1, 2020, CPC held a ceremony to celebrate the arrival of the first shipment of crude oil from Chad’s Oryx Concession at the Dalin Refinery. Chenners Fan (middle), deputy chief executive officer of CPC’s Exploration & Production Business Division, and his colleagues welcomed the tanker. (Photo: Business Wire)

In de afgelopen 40 jaar heeft CPC deelgenomen aan overzeese olie- en gasprojecten via directe onderhandeling, biedingen of gezamenlijke biedingen. Momenteel heeft het joint ventures met internationale oliemaatschappijen in in totaal acht projecten in zes landen, waaronder de Verenigde Staten, Indonesië, Tsjaad, Niger, Ecuador en Australië. Van deze zijn de activa in Australië, Niger, Tsjaad en Ecuador in de productiefase gekomen.

Van evaluatie voorafgaand aan acquisitie, acquisitie en exploratie tot de ontwikkeling en productie van olievelden, de Oryx-concessie van Tsjaad wordt volledig beheerd door CPC. Dit toont de uitstekende capaciteiten van CPC op het gebied van seismisch onderzoek, boren en andere technologieën die in overeenstemming zijn met industriële normen, vooral op het gebied van geowetenschappen en het boren van oliebronnen. De belangrijkste technologie voor geologische modellering die in het exploratieblok in Tsjaad wordt gebruikt, is van internationaal niveau, wat aantoont dat CPC de mogelijkheid heeft om vanaf het begin olie- en gasvelden te exploreren en te ontwikkelen, en om relevante technologische diensten naar andere landen te exporteren.

CPC werd 74 jaar geleden opgericht en is een Taiwanees staatsbedrijf en de grootste energiegroep van Taiwan. CPC is verantwoordelijk voor het waarborgen van de energiezekerheid van het land, het stabiliseren van de levering van olie- en gasproducten en het bevorderen van de economische ontwikkeling van het land. Het wordt door het tijdschrift Fortune vermeld als een van de 500 grootste bedrijven ter wereld. Het is een geïntegreerde energiegroep die de activiteiten in de upstream-, midstream- en downstream-aardoliesector omvat.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Luo Tsuei-yi

886-2-5051180 toest. 680

tyl@mail.cna.com.tw

Check out our twitter: @NewsNovumpr