17:50 uur 17-12-2020

Reply: Machine Learning Reply wint de Airbus Quantum Computing Challenge

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Machine Learning Reply, het bedrijf van de Reply Group dat gespecialiseerd is in oplossingen voor kunstmatige intelligentie, heeft de Airbus Quantum Computing Challenge (AQCC) gewonnen, de competitie die in 2019 gelanceerd werd door Airbus om enkele van de belangrijkste uitdagingen in de lucht- en ruimtevaartindustrie aan te pakken door gebruik te maken van de rekenmogelijkheden die worden geboden door Quantum Computing.

Machine Learning Reply deed mee aan de competitie met de inzending van een oplossing voor het ‘Aircraft Loading Optimization’-probleem, en werd beloond voor het ontwikkelen van een algoritme, gerealiseerd met Quantum Annealing. De oplossing stelt een luchtvaartmaatschappij in staat om de optimale lay-out en het draagvermogen van een vliegtuig te bepalen met inachtneming van verschillende vliegfysicabeperkingen, waaronder het maximale gewicht en het zwaartepunt van een vliegtuig, die essentieel zijn voor de veiligheid en transportefficiëntie.

De prijs komt nadat het bedrijf in oktober was genomineerd samen met 5 andere finalisten uit een getalenteerde cohort van meer dan 800 professionals, Quantum Computing-experts en vertegenwoordigers van de internationale wetenschappelijke gemeenschap, die hun interesse in de uitdaging hadden aangegeven. Deelnemers kregen de opdracht om een van de vijf probleemstellingen te beantwoorden, die waren gestructureerd om de branchegerelateerde vliegfysica-uitdagingen aan te pakken waarmee de luchtvaartindustrie tegenwoordig wordt geconfronteerd.

Machine Learning Reply gaat al in januari 2021 samenwerken met Airbus-experts om de oplossing te testen en te benchmarken om te beoordelen hoe het beheersen van complexe berekeningen een tastbare impact kan hebben op luchtvaartmaatschappijen, waardoor ze kunnen profiteren van maximale laadcapaciteit.

Filippo Rizzante, Reply CTO, verklaarde: “We zijn verheugd dat we hebben deelgenomen aan de wedstrijd en trots op het succes van onze experts. Bij Reply kijken we met veel aandacht naar de toekomst van Quantum Computing en zijn we constant met multidisciplinaire en internationale teams van onderzoekers gefocust op de studie van deze technologie en op de implementatie van echte projecten die gericht zijn op procesoptimalisatie voor de financiële dienstverlenings-, telecommunicatie-, logistiek en transportsector”.

Voor meer informatie over de Airbus Quantum Computing Challenge (AQCC): website.

Machine Learning Reply

Machine Learning Reply is het bedrijf van de Reply Group gespecialiseerd in Machine Learning-, Cognitive Computing- en Artificial Intelligence-oplossingen die zijn gebouwd op de technologiestack van Google. Door gebruik te maken van de laatste ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie, implementeert Machine Learning Reply innovatieve Deep Learning-, Natural Language Processing-, Image/Video Recognition-technieken voor verschillende gebruiksscenario’s zoals Smart Automation, voorspellende engines, aanbevelingssystemen en chatbots. www.machine-learning-reply.it

Reply

Reply [MTA, STAR: REY, ISIN: IT0005282865] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als een netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven definieert en ontwikkelt Reply zakelijke modellen die mogelijk worden gemaakt door de nieuwe modellen van big data, cloud computing, digitale media en het internet der dingen. Reply levert advies-, systeemintegratie- en digitale diensten aan organisaties in de sectoren telecom en media; industrie en dienstverlening; bankwezen en verzekeringen; en openbaar bestuur. www.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontacten
Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Aaron Miani

a.miani@reply.com
Tel. +3902535761

Check out our twitter: @NewsNovumpr