19:52 uur 17-12-2020

Andersen Global start uitbreiding naar Malta

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global gaat door met de uitbreiding van het Europese bereik via een samenwerkingsovereenkomst met advocatenkantoor Chetcuti Cauchi Advocates en geassocieerd bedrijfsdienstenkantoor CCA Interserv Ltd, gevestigd in Valletta, Malta.

Chetcuti Cauchi, erkend door de Chambers and Partners, Legal 500 en IFLR1000, is ondernemers, familiebedrijven en instellingen van dienst bij hun lokale en internationale behoeften. Het kantoor wordt geleid door Managing Partner Jean-Philippe Chetcuti, en levert een totaal spectrum van juridische, fiscale, ondernemings-, immigratie- en fiduciaire diensten aan cliënten met specialisaties op het gebied van ondernemingen, belasting, woonplaats en burgerschap, financiële diensten, fintech, vastgoed, maritiem en luchtvaartrecht.

“We zetten ons ervoor in om een marktleidend bedrijf te zijn en onze klanten te voorzien van allesomvattende juridische, ondernemings- en fiscale diensten binnen verschillende branches,” aldus Jean-Philippe. “Andersen Global’s cliëntgestuurde benadering en commitment om de allerbeste diensten te leveren, sluit aan bij de filosofie van ons kantoor. We hebben er vertrouwen in dat deze samenwerking ons naadloze oplossingen zal bieden voor onze lokale en internationale klanten.”

“Chetcuti Cauchi Advocates is al synergetische werkrelaties aangegaan met verscheidene van onze aangesloten en samenwerkende kantoren in de regio,” aldus Mark Vorsatz, Chairman van Andersen Global en CEO van Andersen. “Naast onze gedeelde waarden hebben zij uitgebreide expertise en inzicht in de lokale markt. Deze samenwerking versterkt onze aanwezigheid in de regio en positioneert ons voor toekomstige groei.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke kantoren met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 6000 professionals en een aanwezigheid in meer dan 227 locaties via aangesloten bedrijven en samenwerkende bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr