21:25 uur 15-12-2020

AST Private Company Solutions slaat de handen ineen met het mondiale taxatie- en analysebedrijf Apollonian Group

MENLO PARK, Californië–(BUSINESS WIRE)– AST Private Company Solutions, Inc. (AST PCS) introduceert een strategisch samenwerkingsverband met Apollonian Group, een in Luxemburg gevestigde firma met een 360-graden-benadering van due diligence, taxatie, beleggingen en fondsenbeheer.

Astrella werd ontwikkeld door AST Private Company Solutions, een in Silicon Valley-gevestigde afdeling van American Stock Transfer and Trust. AST investeert in Astrella om het te ontwikkelen tot de transformatieve technologie voor het beheer van de aandelenplannen van de aandeelhouders en werknemers van particuliere bedrijven. Het cloudgebaseerde, software-as-a-service-platform combineert particuliere blockchaintechnologie, artificial intelligence (AI) en predictive analytics met uitgebreide exit- en ronde-modelleringstools voor zowel met durfkapitaal gefinancierde bedrijven als bedrijven in eigendom van private equity.

De aankondiging betreft de nieuwste van een groep partners die AST PCS heeft toegevoegd aan Astrella’s ecosysteem van particuliere bedrijven. Astrella ondersteunt momenteel bedrijven in meer dan negen landen. Apollonian Group heeft een aanwezigheid in Europa, het Verenigd Koninkrijk en de VS, en opdrachtgevers in 26 landen.

“AST PCS is de toonaangevende mondiale speler op het gebied van eigenaarschap, en dat past perfect bij onze strategie om onze particuliere bedrijfsklanten te ondersteunen én durfkapitalisten te bereiken,” zegt Tuomas Saarinen, medeoprichter en bestuursvoorzitter. “Apollonian helpt particuliere bedrijven bij het waarderen van activa die essentieel zijn voor commerciële ontwikkeling en maakt duidelijk of een bedrijf op de lange termijn in staat zal zijn om te overleven en te slagen in een concurrerende omgeving.”

Carine Schneider, president van AST PCS, voegt daaraan toe: “Het beheer van gegevens uit kapitalisatietabellen en beloningsregelingen in een veilig systeem, dat ontwikkeld is door een team met een achtergrond van nauwe samenwerking met financiële analysefirma’s, is een belangrijke component om te kunnen garanderen dat financiële professionals kunnen vertrouwen op de informatie in het systeem. De ontwikkeling van onze samenwerking met het ervaren team van Apollonian bevestigt het belang dat zij hechten aan een systeem dat is gebouwd voor snelgroeiende multinationale bedrijven.”

Over Apollonian

Apollonian is een in Luxemburg-gevestigde groep gespecialiseerd in immateriële activa. Ze bieden bedrijfsklare oplossingen op het gebied van analyse en multi-modeltaxatie, beheer van bedrijfsgroei, financiering en fondsenbeheer, en richten zich op het overbruggen van de kloof tussen particuliere en publieke investering met innovatieve schaalbare bedrijven die hiernaar op zoek zijn. Bezoek apollonian.eu.

Over AST Private Company Solutions, Inc.

AST PCS werd opgericht in 2019 en is een filiaal van AST dat wereldwijd particuliere bedrijven van dienst is. Astrella stelt particuliere bedrijven in staat om hun eigenaarschap van data te beheren. Bezoek astrella.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Tuomas Saarinen

Apollonian Group

tuomas.saarinen@apollonian.eu

Heather Dopson

AST PCS

heather@astrella.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr