19:37 uur 15-12-2020

Andersen breidt de aanwezigheid in Latijns-Amerika uit met het grootste advocatenkantoor van Venezuela

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global voegt diepte en dekking toe aan zijn Latijns-Amerikaanse platform en is nu aanwezig in Venezuela via een niet-exclusieve samenwerkingsovereenkomst met het grootste advocatenkantoor van het land, LEĜA Abogados.

LEĜA Abogados, erkend door Chambers and Partners, Legal 500 en IFLR1000, dekt alle rechtsgebieden met kantoren in Caracas, Valencia en Barquisimeto. Het full-service bedrijf staat bedrijven en multinationale klanten bij met capaciteiten op het gebied van belastingen, internationale arbitrage, immigratie, buitenlandse handel en douane, buitenlandse investeringen, regelgevingskwesties inzake intellectuele eigendom, arbeid en werkgelegenheid, mededingingsrecht, grensoverschrijdende M&A, procesvoering, naleving en witteboordencriminaliteit. Bovendien is LEĜA Abogados een leider in het bedienen van de sectoren op het gebied van energie- en natuurlijke hulpbronnen, het bankwezen en financiën, informatietechnologieën, biowetenschappen en gezondheidszorg, en productie en distributie.

“Onze missie is altijd geweest om eersteklas juridische oplossingen te bieden die naadloos en innovatief zijn”, zei managing partner Luis López Durán. “Aangezien we ons internationaal focussen, verbetert onze samenwerking met Andersen Global onze capaciteit om kwaliteitsdiensten te leveren aan onze binnenlandse en buitenlandse klanten. We kijken ernaar uit om nauw samen te werken met gelijkgestemde personen die onze gemeenschappelijke visie en waarden delen.”

“LEĜA Abogados is een bedrijf van hoog kaliber op de Venezolaanse markt”, zei Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz. “Luis en zijn team tonen een toewijding aan rentmeesterschap en uitmuntendheid, waardoor ze een van de meest gerenommeerde bedrijven in het land zijn geworden. Deze samenwerking versterkt ons concurrentievoordeel in de regio terwijl we onze voetafdruk in Latijns-Amerika blijven uitbreiden.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 6.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 225 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr