09:02 uur 11-12-2020

Verimatrix-president Steve Oetegenn ontvangt de prestigieuze Lifetime Achievement Award van de industrie

2020 VideoTech Innovation Award erkent het leiderschap van Oetegenn op het gebied van videobeveiliging

AIX-EN-PROVENCE, Frankrijk & SAN DIEGO– ​​(BUSINESS WIRE) – Regelgevend nieuws:

Verimatrix, (Parijs: VMX) (Euronext Parijs: VMX), de leider in het voeden van de moderne verbonden wereld met mensgerichte beveiliging, heeft vandaag aangekondigd dat president Steve Oetegenn is uitgeroepen tot ontvanger van de Lifetime Achievement Award in het tweede jaarlijkse VideoTech Innovation Awards-programma .

De onderscheiding, georganiseerd door Digital TV Europe, is een van de meest begeerde erkenningen van een vooraanstaand panel van juryleden die de mensen willen vieren die centraal staan ​​in de transformatie van de huidige wereldwijde video-industrie. Oetegenn werd erkend tijdens een virtuele ceremonie op dinsdag 8 december, waar de ontvangers de gelegenheid hadden om juryleden en aanwezigen te bedanken.

“Mijn leiderschap bij Verimatrix bestrijkt meer dan 15 jaar en heb geprobeerd de branche te bewapenen met ongeëvenaarde videobeveiligingstechnologieën die groei mogelijk maken voor alle soorten contentproviders en hun partners”, aldus Oetegenn. “Ik ben vereerd om met enkele van de slimste koppen in onze branche te mogen werken. Ik accepteer de Lifetime Achievement Award van dit jaar nederig, vooral omdat deze de bijdragen van het hele wereldwijde Verimatrix-team weerspiegelt. ”

Verimatrix President Steve Oetegenn Receives Industry’s Prestigious Lifetime Achievement Award

2020 VideoTech Innovation Award Recognizes Oetegenn’s Leadership in Video Security

AIX-EN-PROVENCE, France & SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Regulatory News:

Verimatrix, (Paris:VMX) (Euronext Paris: VMX), the leader in powering the modern connected world with people-centered security, today announced that president Steve Oetegenn was named recipient of the Lifetime Achievement Award in the second annual VideoTech Innovation Awards program.

Organized by Digital TV Europe, the award stands as one of the most coveted recognitions bestowed by a distinguished panel of judges who aim to celebrate those at the heart of transforming today’s global video industry. Oetegenn was recognized during a virtual ceremony on Tuesday, December 8 where recipients had the opportunity to thank judges and attendees.

“Spanning more than 15 years, my leadership at Verimatrix has sought to arm the industry with unmatched video security technologies that enable growth for all types of content providers and their partners,” Oetegenn said. “I have been honored to work with some of the brightest minds in our industry. I humbly accept this year’s Lifetime Achievement Award most notably because it reflects the contributions of the entire global Verimatrix team.”

For more information on the award program, visit https://tmt.knect365.com/videotech-innovation-awards/.

About Verimatrix

Verimatrix (Euronext Paris: VMX) helps power the modern connected world with security made for people. We protect digital content, applications, and devices with intuitive, people-centered and frictionless security. Leading brands turn to Verimatrix to secure everything from premium movies and live streaming sports, to sensitive financial and healthcare data, to mission-critical mobile applications. We enable the trusted connections our customers depend on to deliver compelling content and experiences to millions of consumers around the world. Verimatrix helps partners get to market faster, scale easily, protect valuable revenue streams, and win new business. To learn more, visit www.verimatrix.com.

Contacts

Investor Relations Contact:
Richard Vacher Detournière

General Manager & Chief Financial Officer

+33 (0)4 42 905 905

finance@verimatrix.com

Media Contact:
Matthew Zintel

+1 281 444 1590

matthew.zintel@zintelpr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr