09:05 uur 11-12-2020

NexStreaming kondigt aan dat NexPlayer een Unity Verified Solutions Partner wordt

NexStreaming heeft vandaag aangekondigd dat het nu een Unity Verified Solutions Partner is. Als Verified Solutions Partner betekent het dat NexStreamings SDK, NexPlayer, de toonaangevende speler-SDK voor premium video-apps, is geverifieerd door Unity om ervoor te zorgen dat de SDK is geoptimaliseerd voor de nieuwste versie van de Unity-editor, waardoor Unity-ontwikkelaars een naadloze ervaring krijgen.

NexPlayer biedt vele functionaliteiten, zoals hoogwaardige HLS- en DASH-streaming op alle Android- en iOS-apparaten, ondertitels, advertentie-invoeging en inhoudsbescherming met behulp van Widevine Digital Rights Management (DRM).

Als Unity Verified Solutions Partner stelt NexPlayer zijn gebruikers in staat om eenvoudig video-inhoud bij te werken en aan spelers te leveren door simpelweg de bron-URL te wijzigen. NexPlayer ondersteunt Windows, Mac, Android en iOS en zal beschikbaar zijn op WebGL in Q1 2021.

NexStreaming announces NexPlayer Becomes a Unity Verified Solutions Partner

NexStreaming announced today that it is now a Unity Verified Solutions Partner. Being a Verified Solutions Partner means NexStreaming’s SDK, NexPlayer, the leading player SDK for premium video apps, has been verified by Unity to ensure its SDK is optimized for the latest version of the Unity editor, providing a seamless experience for Unity developers.

NexPlayer offers many functionalities such as high-quality HLS and DASH streaming across all Android and iOS devices, subtitles, ad insertion, and content protection using Widevine Digital Rights Management (DRM).

As a Unity Verified Solutions Partner, NexPlayer enables its users to easily update and deliver video content to players by simply changing the source URL. NexPlayer supports Windows, Mac, Android, as well as iOS and will be available on WebGL in Q1 2021.

Carlos Lucas, CEO of NexStreaming said: “From the beginning, NexPlayer has been a multiscreen player, supporting platforms like Android, iOS, Tizen, WebOS, Xbox, PlayStation, and  HTML5. Becoming a Unity Verified Solutions Partner allows us to be integrated into the most popular gaming apps. We are very excited to support the Unity community.”

See more technical details in the Nexplayer GitHub: https://github.com/NexPlayer/NexPlayer_Unity_Plugin

About NexPlayer

NexPlayer is the leading multiscreen player SDK for premium video services, integrated inside the apps of ATT, Sky, Turner, BT or TVB. It is fully customizable and available for Sony PlayStation, Microsoft Xbox, Samsung Tizen, LG WebOS Smart TVs, Android & iOS apps as well as HTML5 browsers. For more information: www.nexplayersdk.com

Contacts

Allie Williams

Allie.williams@nexplayer.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr