22:28 uur 10-12-2020

Airspace Technologies kondigt internationale uitbreiding aan ter ondersteuning van tijdkritische zendingen

Bedrijf opent eerste kantoor in Europa om te voldoen aan de groeiende vraag in een breed scala van industrieën

CARLSBAD, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Airspace Technologies, Inc. (Airspace), het bedrijf dat een revolutie teweegbrengt in luchtvracht en tijdkritische logistiek, heeft zijn eerste Europese kantoor geopend met de lancering van Airspace B.V. Vanuit het hoofdkantoor op Schiphol-Rijk in Nederland, dat in juni van dit jaar werd geopend, breidt Airspace zijn team uit in Nederland, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, in lijn met snelle groeiplannen om aan de vraag van de klant te voldoen.

De technologie van Airspace transformeert en moderniseert de logistieke sector. Hun gepatenteerde software maakt gebruik van machine learning om het snelste en laagste risicotraject uit miljoenen mogelijkheden te identificeren. De technologie zorgt er proactief voor dat mogelijke vertragingen worden vermeden en garandeert de klant volledige zichtbaarheid in realtime. Hoewel beambten aanzienlijke problemen aan de grenzen voorzien als gevolg van de Brexit, zal de technologie van Airspace de impact van de logistieke problemen voor de klant aanzienlijk verminderen en ervoor zorgen dat vitale producten en diensten nog steeds op tijd worden geleverd.

De nieuwe Europese activiteiten zullen worden geleid door Marcel Andriessen, die de afgelopen 20 jaar met succes leiding heeft gegeven aan logistiekbedrijven die gespecialiseerd zijn in wereldwijde tijdkritische diensten. Andriessen was gedurende 10 jaar Managing Director bij time:matters en was verantwoordelijk voor het succes van hun Europese activiteiten en de expansie naar de VS. Andriessen zal de Airspace BV-organisatie leiden als Managing Director.

“Ik kijk ernaar uit om terug te keren naar tijdkritische logistiek en om de toonaangevende technologie van Airspace op de Europese markt te brengen. Klanten hier hebben niet de snelheid en transparantie ervaren die Airspace biedt, en ik ben blij met de kans om hen te laten zien hoeveel beter tijdkritische logistiek kan zijn,” aldus Andriessen.

De uitbreiding van het bedrijf is een reactie op de vraag van wereldwijde klanten die de technologie van Airspace verder willen gebruiken voor hun Europese activiteiten. Vooraanstaande klanten, waaronder Quest Diagnostics, Varian Medical en Allegiant Air Corporation, vertrouwen al op de bedrijfseigen logistiektechnologie en het robuuste leveringsnetwerk van Airspace om hun missiekritieke zendingen zo snel mogelijk af te leveren in Noord-Amerika en Europa. Ze vertrouwen op het technologieplatform dat Airspace heeft ontwikkeld om te voorzien in realtime, deur-tot-deur-transparantie tijdens het hele verzendproces. Dit is vooral belangrijk voor levensreddende industrieën, zoals de medische wereld, die afhankelijk zijn van snelle leveringen.

“De tijdkritische markt zit vol moeilijke problemen. Klanten hebben te vaak een slechte ervaring omdat de industrie deze problemen probeert op te lossen met behulp van verouderde praktijken. Verladers in heel Europa hebben een modern platform nodig dat de mate van transparantie en foutpreventie kan bieden die deze kritieke zendingen verdienen,” stelde Nick Bulcao, medeoprichter en CEO van Airspace Technologies, Inc.

Over Airspace Technologies, Inc.

Airspace Technologies, Inc., gevestigd in Carlsbad, Californië, werd opgericht in 2015 en is uitgegroeid tot de meest vertrouwde leider in tijdkritische logistiek. Airspace maakt verzending sneller, veiliger en transparanter dan ooit door middel van mensen, service en technologie. Van datagestuurde meldingen in realtime tot het volgen van meer dan 16.000 contactpunten binnen een zending, Airspace haalt meer informatie naar boven dan welke andere leverancier dan ook, waardoor de snelheid en transparantie van de supply chain toeneemt.

Ga voor meer informatie over Airspace naar www.airspacetechnologies.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Tracee Larson

Tracee.Larson@allisonpr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr