03:25 uur 09-12-2020

WorldRemit lanceert feestdagenactie om Filippijnse begunstigden te helpen een droombedrijf op te bouwen

Winnaars ontvangen een franchisebedrijfspakket van Grainsmart Rice Store ter waarde van PHP 200.000 voor een ontvanger naar keuze in de Filippijnen

MANILA, Filippijnen–(BUSINESS WIRE)– WorldRemit, een toonaangevend bedrijf voor digitale grensoverschrijdende betalingen, lanceert een actie om klanten te helpen de feestdagen te vieren en een droombedrijf op te bouwen voor een dierbaar iemand in de Filippijnen.

Van 1 november t/m 31 december 2020 kunnen klanten deelnemen aan de actie door geld naar de Filippijnen te sturen met hun geldige WorldRemit-account en zich te registreren op www.worldremit.com/pangkabuhayan om kans te maken op 1 van de 10 franchisebedrijfspakketten van Grainsmart ter waarde van PHP 200.000 voor een ontvanger naar keuze in het thuisland.

“Wij bij WorldRemit erkennen de uitdagingen waarmee de Filippijnen die in het buitenland werken en hun gezinnen worden geconfronteerd, vooral in deze zeer moeilijke tijd. Naast het verzekeren dat geldoverschrijvingen veilig worden ontvangen via onze diensten, willen we deze gezinnen helpen bij de wederopbouw en het financieel onafhankelijker worden door kansen te creëren om een duurzaam inkomen te genereren. Met deze actie steunen we niet alleen de ontvangers, maar ook de Filipijnse boeren die op dezelfde manier steun nodig hebben,” aldus Earl Melivo, Country Director voor de Filippijnen bij WorldRemit.

Elk franchisebedrijfspakket van Grainsmart bevat:

  • 60 zakken rijst (van elk 25 kg)
  • Een digitale weegschaal
  • Een tablet die volledig is geconfigureerd voor een account voor de betaling van facturen
  • Bedrijfssignalisatie, marketingmateriaal en andere zakelijke accessoires
  • Een online trainings- en mentorprogramma om begeleiding te bieden bij het opzetten van het bedrijf voor succes

Wereldwijd heeft de COVID-19-pandemie grote gevolgen voor het levensonderhoud van mensen. Het geweld van supertyfoon Goni en tyfoon Vamco heeft dit in de Filippijnen vergroot door duizenden mensen te verdrijven, huizen te verwoesten en bedrijven te vernietigen.

Winnaars worden bekendgemaakt op de Facebook-pagina van WorldRemithttps://www.facebook.com/WorldRemit/).

Ga voor meer informatie naar www.worldremit.com/pangkabuhayan.

WorldRemit

WorldRemit is een toonaangevend bedrijf voor digitale grensoverschrijdende betalingen. We hebben een branche ontwricht die voorheen werd gedomineerd door offline legacy-spelers, door het mogelijk te maken internationale geldoverschrijvingen online te doen – waardoor ze veiliger, sneller en goedkoper zijn geworden. We verzenden momenteel vanuit 50 naar 150 landen, zijn actief in 6.500 geldtransfercorridors over de hele wereld en hebben wereldwijd meer dan 1.100 mensen in dienst.

Aan de verzendende kant is WorldRemit 100% digitaal (cashless), wat het gemak vergroot en de veiligheid verbetert. Voor degenen die geld ontvangen, biedt het bedrijf een breed scala aan opties, waaronder bankstorting, contant geld ophalen, mobiele opwaardering van airtime en mobiel geld.

Gesteund door Accel, TCV en Leapfrog – bevindt het hoofdkantoor van WorldRemit zich in Londen, Verenigd Koninkrijk, met regionale kantoren in de Verenigde Staten, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Hong Kong, Singapore, Maleisië, de Filippijnen, Zuid-Afrika, Somaliland, Oeganda, Kenia, Rwanda, Tanzania, Zimbabwe en België.

Ga voor meer informatie naar www.worldremit.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor mediavragen
Khristine Dela Cruz

Media Relations Manager

Ogilvy

Khristine.delacruz@ogilvy.com
09178554779

Check out our twitter: @NewsNovumpr