06:27 uur 13-08-2020

Win een tablet met de Back to School-actie van WorldRemit!

Maak geld over tussen 1 juli en 30 september om deel te nemen

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– WorldRemit, een vooraanstaand internationaal betaalbedrijf, geeft 150 tabletcomputers weg aan studenten in de Filipijnen! Openbare scholen in de Filipijnen openen naar verwachting hun deuren vanaf 24 afhankelijk van de vraag of ze voldoen aan de plaatselijke risicoclassificatie voor COVID-19. WorldRemit is uitgebreid vertegenwoordigd in de Filipijnen en wil graag kansen scheppen door de toegang tot onderwijs te verbreden met deze genereuze actie.

Om kans te maken om een tabletcomputer te winnen, hoeven een klanten alleen maar tussen 1 juli en 30 september geld over te maken naar de Filipijnen met de WorldRemit-app of -website en ervoor te zorgen dat ze zich voor de actie hebben aangemeld op: https://www.worldremit.com/en/promotions/winatablet. Elke vrijdag van 14 augustus 2020 tot 2 oktober 2020 selecteert WorldRemit willekeurig tussen 16 en 20 winnaars. Vervolgens wordt een tabletcomputer gestuurd naar een door de winnaar geselecteerde ontvanger die kan aantonen dat deze momenteel in de Filipijnen studeert.

“Als bedrijf zijn we ons bewust van de transformatieve impact van onderwijs op het leven van jonge mensen, en we weten dat geld verdienen voor onderwijs een van de belangrijkste redenen is waarom mensen werk zoeken in het buitenland en geld naar huis sturen. We willen ervoor zorgen dat meer studenten gebruik kunnen maken van online onderwijsmateriaal, en tegelijkertijd studenten die om persoonlijke redenen kiezen voor onderwijs op afstand te ondersteunen. Deze actie is voor ons een manier om klanten te helpen hun dierbaren te ondersteunen en tegelijkertijd een bijdrage te leveren om te helpen de ongelijkheid in de toegang tot onderwijs te verminderen,” aldus Scott Eddington, Managing Director voor Azië/Oceanië bij WorldRemit.

Het onderwijsstelsel in de Filipijnen is ernstig verstoord als gevolg van de COVID-19-pandemie. Het Ministerie van Onderwijs heeft daarom een plan opgesteld voor de continuïteit van het basisonderwijs, bestaande uit een combinatie van face-to-face onderwijs, hybride onderwijs, onderwijs op afstand en thuisonderwijs. Het vooruitzicht van onderwijs op afstand heeft aanleiding gegeven tot bezorgdheid bij diverse huishoudens met laag inkomen die zich de benodigde aanvullende middelen, zoals tabletcomputers, moeilijk kunnen veroorloven. Sommige families maken zich ook zorgen over de terugkeer naar school van hun kinderen in verband met het risico op blootstelling aan het virus.

Earl Melivo, Country Director voor de Filipijnen bij WorldRemit voegt toe: “De COVID-19-pandemie heeft negatieve gevolgen gehad voor veel gezinnen en hun financiële situatie. Dit heeft helaas ertoe geleid dat diverse ouders gedwongen werden tot de lastige keuze tussen het kopen van huishoudelijke benodigdheden, of voorzieningen om hun kinderen in staat te stellen hun studie op afstand voort te zetten. Als Filipino weet ik zeker dat deze actie een positieve impact zal hebben op de winnaars en hun huishoudens.”

WorldRemit is het eerste internationale betaalbedrijf dat een dergelijke actie lanceert. Om deel te nemen hoeft u zich alleen maar te registreren via de onderstaande link nadat u geld hebt overgemaakt naar de Filipijnen tussen 1 juli en 30 september 2020.

Meer informatie: https://www.worldremit.com/en/promotions/winatablet

Op deze actie zijn algemene voorwaarden van toepassing

WorldRemit

WorldRemit is een vooraanstaand internationaal betaalbedrijf. We hebben een revolutie veroorzaakt binnen een sector die voorheen werd gedomineerd door traditionele offline bedrijven door internationale geldoverboekingen online te brengen, waardoor ze veiliger, sneller en goedkoper kunnen worden uitgevoerd. We verzorgen momenteel overboekingen van 50 naar 150 landen, zijn actief op 6500 geldoverboekingstrajecten wereldwijd en hebben wereldwijd meer dan 1100 mensen in dienst.

Voor de verzender is WorldRemit is 100% digitaal (cashloos), waardoor het gebruiksgemak en de veiligheid worden verhoogd. Voor de ontvanger biedt het bedrijf een uitgebreide reeks mogelijkheden, waaronder storting op een bankrekening, afhalen van contant held, opwaarderen van mobiel tegoed, en mobiel geld.

WorldRemit wordt ondersteund door Accel, TCV en Leapfrog en heeft haar hoofdkantoor in Londen, VK. Het bedrijf is wereldwijd vertegenwoordigd, onder andere in de Verenigde Staten, Canada, Zuid-Afrika, Japan, Singapore, de Filipijnen, Australië en Nieuw-Zeeland.

Meer informatie: www.worldremit.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

WorldRemit

Kyara Kwan

PR Manager Asia-Pacific

kkwan@worldremit.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr