18:07 uur 09-12-2020

LECIP gaat partnerschap aan met IVU voor uitstekend presterend ticketverkoopvalidatiesysteem

IVU zet een LECIP LV-700-validatiesysteem in om hun ticketverkoopoplossing IVU.suite te verbeteren

GOTENBURG, Zweden–(BUSINESS WIRE)– Een modern standaardapparaat voor e-ticketing – de EMV Level 2 Certified LECIP validator “LV-700” voorziet openbaarvervoersinstanties van fantastische toegang tot contactloze ticketverkoop. Het supermoderne validatiesysteem is conform VDV-KA en een grote verbetering voor de end-to-end ticketverkoopoplossingen vanuit de IVU.suite. LECIP Arcontia AB is overeengekomen om aan IVU Traffic Technologies AG het LV-700-validatiesysteem te leveren als geïntegreerd onderdeel van hun IVU.suite productlijn.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20201209005818/nl/

A modern standard device for e-ticketing in Germany – LECIP ARCONTIA's new EMV Level 2 Certified Validator “LV-700” (Photo: Business Wire)

A modern standard device for e-ticketing in Germany – LECIP ARCONTIA’s new EMV Level 2 Certified Validator “LV-700” (Photo: Business Wire)

LECIP ARCONTIA AB en IVU Traffic Technologies AG hebben een niet-exclusief partnerschap gesloten voor de distributie van LECIP’s on-board validatiesysteem “LV-700” dat IVU zal aanbieden als onderdeel van hun geïntegreerde one-stop oplossing IVU.suite. Omdat de LV-700 EMV L1/L2 compliant is, zal het systeem een breed scala van betaaloplossingen bieden als een belangrijk apparaat voor contactloze ticketverkoopoplossingen.

De LV-700-serie is ontwikkeld voor snel en soepel betalen zonder contant geld en contactloos met een hogesnelheidsprocessor en geheugen met hoge capaciteit voor veeleisende ticketdataverwerking. Contactloos betalen door het gebruik van creditcards is over de hele wereld erg populair geworden, vanwege het voorkomen van misdrijven zoals skimming en het gemakkelijker en veiliger maken van betalingen.

Binnen de IVU.suite zal de IVU.validator-branded LV-700 een belangrijke rol spelen bij het ondersteunen van de end-to-end ticketverkoopoplossingen IVU.fare en IVU.ticket evenals de door de chauffeur bediende on-boardcomputer IVU.ticket.box. Door de klanten in staat te stellen snel en ongecompliceerd te betalen zonder contant geld, neemt de IVU.validator wat van de druk weg van de chauffeur en zorgt voor snellere boarding.

“Omdat wij ons platform naar Linux migreren, zijn we zeer enthousiast over ons partnerschap met LECIP Arcontia en beginnen we met implementeren van hun LV-700 in onze komende projecten,” aldus Henrik Benner, hoofd Equipment Development bij IVU Traffic Technologies AG. “Dankzij de compliance van het systeem met VDV-KA en de toekomstige testtechnologie is het validatiesysteem een geweldig instrument voor een contactlozere toekomst en we kijken ernaar uit het bij onze klanten te introduceren.

LECIP ARCONTIA AB, een dochteronderneming van LECIP HOLDINGS CORPORATION (TOKYO: 7213) van Gifu, Japan, opereert wereldwijd met de levering van contactloze smartcardproducten en -oplossingen voor het Automated Fare Collection System (AFC). We ontwikkelen en distribueren smartcardreaders en terminals die in meer dan 40 landen worden gebruikt. Onze focus is gericht op het leveren van betrouwbare contactloze smartcardproducten van hoge kwaliteit en het implementeren van softwarediensten met de nieuwste technologie en marktvereisten op het gebied van e-ticketing en betaling.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor de pers:
Lisa Olofsson

Sales & Marketing Assistant

LECIP ARCONTIA AB

lisa.olofsson@lecip.se

Check out our twitter: @NewsNovumpr