16:24 uur 09-12-2020

Foley Trasimene Acquisition Corp. II en Paysafe, een toonaangevende wereldwijde betalingsprovider gericht op digitale handel en iGaming, kondigen fusie aan

~ Paysafe beheert een uniek tweezijdig netwerk en verwerkt bijna $ 100 miljard aan volume ~

~ Bill Foley wordt voorzitter van de raad van bestuur; CEO van Paysafe, Philip McHugh, zal het nieuwe gecombineerde bedrijf blijven leiden ~

~ Transactie en partnerschap met Foley Trasimene zal de groei versnellen, de marges verbeteren en blijven voortbouwen op de M&A-strategie ~

~ Transactie stelt de waarde van Paysafe tegen pro-forma ondernemingswaarde op $ 9 miljard bij voltooiing van de transactie ~

~ Transactie omvat een volledig toegezegde PIPE van $ 2,0 miljard van investeerders, inclusief een investering van $ 500 miljoen van Fidelity National Title Insurance Co., Chicago Title Insurance Co., Commonwealth Land Title Insurance Co. en Fidelity & Guaranty Life Insurance Co., en een investering van $ 350 miljoen van Cannae Holdings, Inc. Andere institutionele investeerders zijn onder andere Third Point LLC, Suvretta Capital Management, Hedosophia en de Federated Hermes Kaufmann Funds ~

~ Conference call en presentatie van gezamenlijke investeerders op 7 december 2020 om 09:00 uur ET ~

LAS VEGAS & LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Foley Trasimene Acquisition Corp. II (NYSE: BFT, BFT WS) (‘Foley Trasimene’), een overnamebedrijf voor speciale doeleinden, en Paysafe Group Holdings Limited (‘Paysafe’), een toonaangevend geïntegreerd betalingsplatform, hebben vandaag aangekondigd dat ze een definitieve overeenkomst en een definitief fusieplan zijn aangegaan. Na afronding van de transactie zal het nieuw samengevoegde bedrijf (het ‘Bedrijf’) actief zijn als Paysafe en is het van plan om op de New York Stock Exchange (NYSE) te noteren onder het symbool PSFE. De transactie weerspiegelt een impliciete pro-forma ondernemingswaarde voor Paysafe van ongeveer $ 9 miljard.

Paysafe is een vooraanstaand geïntegreerd betalingsplatform, met een tweezijdig consumenten- en handelaarsnetwerk, waarvan het belangrijkste doel is om bedrijven en consumenten over de hele wereld in staat te stellen naadloos verbinding te maken en transacties uit te voeren via betalingsverwerkings-, digitale portemonnee- en online cash-oplossingen.

William P. Foley, II, oprichter en voorzitter van Foley Trasimene, verklaarde: “Bij de oprichting en eerste notering van Foley Trasimene is ons team begonnen met een zorgvuldig en grondig zoekproces om een geschikte partner te vinden, met als doel om voor het einde van het jaar een samenwerkingsverband aan te kondigen. Dankzij het harde werk van ons team hebben we deze mijlpaal bereikt met Paysafe als onze ideale partner. Philip en het hele managementteam hebben Paysafe gepositioneerd als een toonaangevend wereldwijd betalingsplatform. We denken dat we het groeitraject van Paysafe verder kunnen verbeteren door middel van een versnelde operationele transformatie en fusies en overnames, mogelijk gemaakt door onze vrijgemaakte balans. Paysafe levert een unieke waardepropositie in grote en snelgroeiende markten, zoals gaming en e-commerce, waardoor het bedrijf een sterke organische omzetgroei en marge-uitbreiding kan genereren. Met een bewezen strategie en een ervaren managementteam en ons nieuw gevormde partnerschap, zijn we van mening dat Paysafe een aanzienlijk groeipotentieel op lange termijn heeft.”

Philip McHugh, CEO van Paysafe, stelde: “De aankondiging van vandaag begint een spannend nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van ons bedrijf en we zijn enthousiast over de samenwerking met Foley Trasimene, Blackstone en CVC. Vandaag de dag moeten bedrijven en consumenten meer dan ooit verbinding maken en naadloos transacties uitvoeren via digitale handel. Dit is wat Paysafe het beste doet door middel van onze toonaangevende betalingsverwerkings-, digitale portemonnee- en online cash-oplossingen. Deze transactie stelt ons in staat om onze groeimogelijkheden in het hele bedrijf te versnellen, met name in snelgroeiende sectoren zoals iGaming, waar we de betalingspartner bij uitstek zijn.”

Martin Brand, een Senior Managing Director bij Blackstone, merkte op: “Paysafe heeft een vooraanstaand wereldwijd e-commerce betalingsplatform opgebouwd onder leiding van Philip. Deze investering, de grootste PIPE ooit in gewone aandelen die is opgehaald door een speciaal overnamebedrijf, reduceert de schuldenlast van het bedrijf en positioneert Paysafe voor organische en anorganische toekomstige groei. Bill Foley heeft een uitzonderlijke staat van dienst op het gebied van waardecreatie in financiële technologie en zal zorgen voor een uitstekend aandeelhoudersrendement.”

Peter Rutland, een Managing Partner bij CVC, zei: “Onder het eigenaarschap van Blackstone en CVC heeft het managementteam Paysafe omgevormd tot een wereldleidende betalingsprovider door te investeren in zijn technologie, producten en klantpropositie. We kijken ernaar uit om naast Foley Trasimene belangrijke aandeelhouders te blijven voor de volgende fase van de groei van Paysafe.”

Stuart C. Harvey, Jr, voorzitter van de Raad van Bestuur van Paysafe, verklaarde: “De mix van schaalgrootte, verticale expertise en een brede reeks betalingsmogelijkheden van Paysafe zorgt ervoor dat het bedrijf ongelooflijk goed gepositioneerd is om zijn sterke groeitraject voort te zetten. Bovendien biedt deze transactie Paysafe nog meer kans om zijn innovatieve betalingsoplossingen strategisch uit te breiden, belangrijke fusies en overnames uit te voeren en de groei-initiatieven te versnellen. We kijken uit naar het voortdurende succes en de groei van Paysafe als beursgenoteerd bedrijf.”

Hoogtepunten van Paysafe-investering:

  • Toonaangevend geïntegreerd betalingsplatform dat bijna $ 100 miljard aan betalingsvolume verwerkt.
  • Aanzienlijke blootstelling aan e-commerce met meer dan 75% van de inkomsten uit online en geïntegreerde services.
  • Zeer gedifferentieerd wereldwijd B2B- en B2C-netwerk met een krachtige reeks digitale portemonnee-, eCash- en geïntegreerde verwerkingsoplossingen.
  • Aanzienlijke groeimogelijkheden in een enorme bereikbare markt, met expertise in de meest waardevolle verticale segmenten.
  • Lange geschiedenis als de wereldwijde marktleider in iGaming-betalingen en goed gepositioneerd om te profiteren van de groeiende Amerikaanse iGaming-markt.
  • Bedrijfseigen en schaalbaar platform in technologie en risicobeheer dat een bewezen draaiboek voor fusies en overnames aandrijft.
  • Aantrekkelijk, financieel profiel met weinig activa en met EBITDA-marges van meer dan 30%, 80% cashconversies1 en een omzetgroei met dubbele cijfers in verschillende geografische gebieden en verticale markten.
  • Duidelijke strategie voor groei en transformatie in partnerschap en leiderschap van Bill Foley.
  • Zeer ervaren managementteam onder leiding van Philip McHugh, CEO van Paysafe, die het nieuwe gecombineerde bedrijf zal blijven leiden.

¹Schatting voor 2021

Samenvatting van de transactie

Volgens de voorwaarden van de voorgestelde transactie zal Foley Trasimene worden gecombineerd met Paysafe, en in verband met de bedrijfscombinatie zal Paysafe een beursgenoteerde entiteit worden onder de naam ‘Paysafe Limited’ en het symbool PSFE. De transactie weerspiegelt een impliciete pro-forma ondernemingswaarde na afsluiting van ongeveer $ 9 miljard.

De cashcomponent van de vergoeding zal worden gefinancierd door het trustgeld van Foley Trasimene, $ 150,0 miljoen aan opbrengsten van de toekomstige aankoopovereenkomst met Cannae Holdings, Inc., evenals een private plaatsing van $ 2,0 miljard van verschillende institutionele en particuliere investeerders. De private plaatsing van $ 2,0 miljard omvat een investering van $ 500 miljoen van Fidelity National Title Insurance Co., Chicago Title Insurance Co., Commonwealth Land Title Insurance Co. en Fidelity & Guaranty Life Insurance Co. en een investering van $ 350 miljoen van Cannae Holdings, Inc. Andere institutionele investeerders zijn onder meer Third Point LLC, Suvretta Capital Management, Hedosophia en de Federated Hermes Kaufmann Funds. Het saldo van de vergoeding zal bestaan uit eigen vermogen in de gecombineerde onderneming. Bestaande aandeelhouders van Paysafe, waaronder Blackstone, CVC en het management, zullen de grootste investeerders in het bedrijf blijven.

De afronding van de transactie is onderhevig aan goedkeuring door de aandeelhouders van Foley Trasimene, de effectiviteit van een registratieverklaring die moet worden ingediend bij de Securities and Exchange Commission (de ‘SEC’) in verband met de transactie, en andere gebruikelijke sluitingsvoorwaarden, inclusief de ontvangst van bepaalde wettelijke goedkeuringen. De transactie zal naar verwachting in de eerste helft van 2021 worden afgerond.

Adviseurs

Credit Suisse treedt op als leidend financieel adviseur en kapitaalmarktadviseur voor Paysafe en trad ook op als leidende plaatsingsagent voor het particuliere aanbod. Morgan Stanley trad ook op als financieel adviseur van Paysafe. BofA Securities en J.P. Morgan Securities LLC traden ook op als plaatsingsagenten voor het particuliere aanbod. Simpson Thacher & Bartlett LLP treedt op als juridisch adviseur van Paysafe. Proton Partners treedt op als strategisch adviseur van Paysafe.

RBC Capital Markets LLC., BofA Securities en J.P. Morgan treden op als financieel adviseurs voor Foley Trasimene. Weil, Gotshal & Manges LLP treedt op als juridisch adviseur van Foley Trasimene.

Informatie over conference call en presentatie

Het management van Foley Trasimene en Paysafe zal op 7 december 2020 om 09:00 uur ET een conference call voor investeerders houden om de voorgestelde transactie te bespreken. De conference call zal vergezeld gaan van een gedetailleerde beleggerspresentatie.

Voor degenen die willen deelnemen, is het binnenlandse gratis toegangsnummer 1-877-407-0784 (Conference ID: 13713911), of voor internationale bellers, 1-201-689-8560 (Conference ID: 13713911). Een telefonische herhaling is beschikbaar kort na de oproep en is toegankelijk door te bellen naar 1-844-512-2921 (pinnummer van de herhaling: 13713911), of voor internationale bellers, 1-412-317-6671 (pinnummer van de herhaling: 13713911).

Een webcast van de oproep, samen met dit persbericht en de presentatie voor de beleggers, zijn beschikbaar in de sectie ‘Investor’ van de website van Foley Trasimene Acquisition Corp. II op https://investor.foleytrasimene2.com en van de website van Paysafe op www.paysafe.com/investors.

Bovendien zal Foley Trasimene de beleggerspresentatie bij de SEC indienen als een bewijsstuk voor een huidig rapport op Formulier 8-K voorafgaand aan de conference call, dat beschikbaar zal zijn op de website van de SEC op www.sec.gov.

Over Foley Trasimene Acquisition Corp. II

Foley Trasimene Acquisition Corp. II is een blancochequebedrijf met als bedrijfsdoel een fusie, kapitaalbeurs, verwerving van activa, aankoop van aandelen, reorganisatie of vergelijkbare bedrijfscombinatie met een of meer bedrijven of entiteiten tot stand te brengen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.foleytrasimene2.com.

Over Paysafe

Paysafe Group (Paysafe) is een toonaangevend, geïntegreerd betalingsplatform. Het belangrijkste doel is om bedrijven en consumenten in staat te stellen naadloos verbinding te maken en transacties uit te voeren via sectorleidende mogelijkheden op het gebied van betalingsverwerkings-, digitale portemonnee- en online cash-oplossingen. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van online betalingen, een transactievolume op jaarbasis van meer dan US $ 98 miljard in 2019 en ongeveer 3.000 werknemers verspreid over meer dan 12 locaties wereldwijd, verbindt Paysafe bedrijven en consumenten via 70 betaalmethoden in meer dan 40 valuta’s over de hele wereld. Paysafe-oplossingen worden geleverd via een geïntegreerd platform en zijn gericht op transacties die via mobiele apparaten worden gestart, realtime analyses en de convergentie tussen fysieke en online betalingen. Meer informatie is beschikbaar op www.paysafe.com.

Over Blackstone

Blackstone is een van ‘s werelds toonaangevende beleggingsondernemingen. We streven naar een positieve economische impact en waarde op lange termijn voor onze beleggers, de bedrijven waarin we investeren en de gemeenschappen waarin we werken. Dit doen we door buitengewone mensen en flexibel kapitaal in te zetten om bedrijven te helpen bij het oplossen van problemen. Ons beheerd vermogen van $ 584 miljard omvat investeringsvehikels die zijn gericht op private equity, onroerend goed, staatsschulden en participaties, biowetenschappen, groeikapitaal, opportunistische kredieten van niet-beleggingskwaliteit, reële activa en secundaire fondsen, allemaal op wereldwijde basis. Meer informatie is beschikbaar op www.blackstone.com. Volg Blackstone op Twitter @Blackstone.

Over CVC

CVC, opgericht in 1981, is een wereldleider in private equity en krediet met $ 105,1 miljard aan beheerd vermogen, $ 160,3 miljard aan toegezegde fondsen en een wereldwijd netwerk van 23 lokale kantoren: 15 in Europa en Noord- en Zuid-Amerika en 8 in de regio Azië-Pacific. CVC is grotendeels in handen van haar werknemers en wordt geleid door haar Managing Partners. Het private equity-platform van CVC beheert meer dan $ 79 miljard aan activa en omvat vier strategieën: Europe/Americas; Asia; Strategic Opportunities; en Growth Partners, die elk profiteren van het wereldwijde platform van CVC. Het vermogen van CVC om de volledige omvang van haar wereldwijde middelen in elke situatie te gebruiken, geeft de onderneming een concurrentievoordeel bij het zoeken naar nieuwe investeringsmogelijkheden en bij het creëren van waarde tijdens de eigenaarschapsperiode van CVC.

Niet-GAAP financiële maatstaven

Dit persbericht bevat bepaalde niet-GAAP financiële maatstaven die niet zijn opgesteld in overeenstemming met algemeen aanvaarde boekhoudprincipes in de Verenigde Staten (‘GAAP’) en die kunnen verschillen van niet-GAAP financiële maatstaven die door andere bedrijven worden gebruikt. Foley Trasimene en Paysafe zijn van mening dat het gebruik van deze niet-GAAP financiële maatstaven een extra hulpmiddel biedt voor investeerders om de lopende bedrijfsresultaten en trends van Paysafe te evalueren. Deze niet-GAAP-maatstaven mogen niet los worden gezien van, of als alternatief voor, financiële maatstaven bepaald in overeenstemming met GAAP. Voor zover toekomstgerichte, niet-GAAP financiële maatstaven worden verstrekt, worden ze bovendien gepresenteerd op een niet-GAAP-basis zonder afstemming van dergelijke toekomstgerichte niet-GAAP-maatstaven vanwege de inherente moeilijkheid bij het voorspellen en kwantificeren van bepaalde bedragen die noodzakelijk zijn voor een dergelijke afstemming.

Belangrijke informatie over de voorgestelde bedrijfscombinatie en waar u deze kunt vinden

In verband met de voorgestelde bedrijfscombinatie zal naar verwachting een registratieverklaring op Formulier F-4 (het ‘Formulier F-4’) worden ingediend door Paysafe Limited, een vrijgestelde naamloze vennootschap opgericht volgens de wetten van Bermuda (het ‘Bedrijf’), bij de SEC. Het Formulier F-4 zal voorlopige en definitieve volmachtverklaringen bevatten die zullen worden verspreid onder houders van gewone aandelen van Foley Trasimene in verband met Foley Trasimene’s verzoek om volmachten voor de stemming door de aandeelhouders van Foley Trasimene in verband met de voorgestelde bedrijfscombinatie en andere zaken zoals beschreven in het Formulier F-4, evenals een prospectus van het Bedrijf met betrekking tot de aanbieding van de effecten die zullen worden uitgegeven in verband met de voltooiing van de bedrijfscombinatie. Foley Trasimene, Paysafe en het Bedrijf dringen er bij beleggers, aandeelhouders en andere geïnteresseerde personen op aan om, indien beschikbaar, Formulier F-4 te lezen, inclusief de volmachtverklaring die resp. het prospectus dat door verwijzing daarin is opgenomen, evenals andere documenten die zijn ingediend bij de SEC in verband met de voorgestelde bedrijfscombinatie, aangezien deze materialen belangrijke informatie zullen bevatten over Paysafe, Foley Trasimene en de voorgestelde bedrijfscombinatie. Dergelijke personen kunnen ook het definitieve prospectus van Foley Trasimene van 20 augustus 2020 lezen (SEC-dossier nr. 333-240285) voor een beschrijving van door de functionarissen en directeuren van Foley Trasimene aangehouden effecten en hun respectieve belangen als effectenhouders bij de voltooiing van de voorgestelde bedrijfscombinatie. Nadat het formulier F-4 is ingediend en van kracht is verklaard, wordt de definitieve proxyverklaring resp. het definitieve prospectus per e-mail naar de aandeelhouders van Foley Trasimene gestuurd vanaf een vast te stellen registratiedatum voor het stemmen over de voorgestelde bedrijfscombinatie. Aandeelhouders zullen ook kosteloos kopieën van dergelijke documenten kunnen verkrijgen, zodra ze beschikbaar zijn, op de website van de SEC op www.sec.gov, of door een verzoek te richten aan: Foley Trasimene Acquisition Corp. II, 1701 Village Center Circle, Las Vegas, NV 89134, of te bellen naar (702) 323-7330. Deze documenten kunnen, zodra ze beschikbaar zijn, ook kosteloos worden verkregen op de website van de SEC (http://www.sec.gov).

Deelnemers aan het verzoek

Foley Trasimene, Paysafe, het Bedrijf en hun respectievelijke bestuurders, uitvoerende functionarissen en andere leden van hun management en werknemers kunnen volgens de SEC-regels worden beschouwd als deelnemers aan het verzoek om volmachten van de aandeelhouders van Foley Trasimene in verband met de voorgestelde bedrijfscombinatie. Beleggers en effectenhouders kunnen meer gedetailleerde informatie verkrijgen over de namen, relaties en belangen van de bestuurders en uitvoerende functionarissen van Foley Trasimene in Foley Trasimene’s definitieve prospectus van 20 augustus 2020 (SEC-dossier nr. 333-240285), die op 13 augustus 2020 is ingediend bij de SEC. Informatie over de personen die volgens de SEC-regels als deelnemers kunnen worden beschouwd bij het verzoeken om volmachten van de aandeelhouders van Foley Trasimene in verband met de voorgestelde bedrijfscombinatie, zal worden uiteengezet in de proxyverklaring/het prospectus voor de voorgestelde bedrijfscombinatie wanneer deze/dit beschikbaar is. Informatie over de belangen van de deelnemers van Foley Trasimene en Paysafe bij het verzoek, die in sommige gevallen anders kunnen zijn dan die van de aandeelhouders van Foley Trasimene en Paysafe in het algemeen, zal worden vermeld in de proxyverklaring/het prospectus met betrekking tot de voorgestelde bedrijfscombinatie wanneer deze/dit beschikbaar komt.

Toekomstgerichte verklaringen

Dit persbericht bevat ‘toekomstgerichte verklaringen’ in de zin van de ‘veilige haven’-bepalingen van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995 in de Verenigde Staten. Deze toekomstgerichte verklaringen zijn uitsluitend bedoeld voor illustratieve doeleinden en zijn niet bedoeld om te dienen als, en mogen door geen enkele belegger worden vertrouwd als, een garantie, een verzekering, een voorspelling of een definitieve verklaring van feit of waarschijnlijkheid. De werkelijke resultaten van Foley Trasimene en Paysafe kunnen afwijken van hun verwachtingen, schattingen en projecties, en daarom dient u niet op deze toekomstgerichte verklaringen te vertrouwen als voorspellingen van toekomstige gebeurtenissen. Woorden als ‘verwachten’, ‘schatten’, ‘projecteren’, ‘budget’, ‘voorspellen’, ‘anticiperen’, ‘van plan zijn’, ‘plannen’, ‘kunnen’, ‘zullen’, ‘zou kunnen’, ‘zou moeten’, ‘is van mening’, ‘voorspelt’, ‘potentieel’, ‘blijven’ en soortgelijke uitdrukkingen (of het negatieve equivalent van dergelijke woorden of uitdrukkingen) zijn bedoeld om dergelijke toekomstgerichte verklaringen te identificeren. Deze toekomstgerichte verklaringen omvatten, zonder beperking, de verwachtingen van Foley Trasimene en Paysafe met betrekking tot toekomstige prestaties en verwachte financiële gevolgen van de voorgestelde bedrijfscombinatie, de tevredenheid met of de opheffing van de sluitingsvoorwaarden voor de voorgestelde bedrijfscombinatie, en de timing van de voltooiing van de voorgestelde bedrijfscombinatie.

Deze toekomstgerichte verklaringen brengen aanzienlijke risico’s en onzekerheden met zich mee die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk en mogelijk nadelig kunnen verschillen van de resultaten die in de toekomstgerichte verklaringen worden uitgedrukt of geïmpliceerd. De meeste van deze factoren vallen buiten de controle van Foley Trasimene en Paysafe en zijn moeilijk te voorspellen. Factoren die dergelijke verschillen kunnen veroorzaken, omvatten onder meer, maar zijn niet beperkt tot: (1) het optreden van een gebeurtenis, wijziging of andere omstandigheden die aanleiding zouden kunnen geven tot de beëindiging van de definitieve fusieovereenkomst (de ‘Overeenkomst’); (2) het resultaat van een gerechtelijke procedure die kan worden aangespannen tegen Foley Trasimene, het Bedrijf en/of Paysafe na de aankondiging van de Overeenkomst en de transacties die daarin worden overwogen; (3) het onvermogen om de voorgestelde bedrijfscombinatie te voltooien, inclusief als gevolg van het niet verkrijgen van goedkeuring van de aandeelhouders van Foley Trasimene, bepaalde wettelijke goedkeuringen of het voldoen aan andere voorwaarden om de Overeenkomst te sluiten; (4) het optreden van een gebeurtenis, wijziging of andere omstandigheden die zouden kunnen leiden tot de beëindiging van de Overeenkomst of die er anderszins toe zouden kunnen leiden dat de transactie niet wordt afgesloten; (5) de impact van COVID-19 op de activiteiten van Paysafe en/of het vermogen van de partijen om de voorgestelde bedrijfscombinatie te voltooien; (6) het onvermogen om de notering van de gewone aandelen van het Bedrijf op de New York Stock Exchange te verkrijgen of te behouden na de voorgestelde bedrijfscombinatie; (7) het risico dat de voorgestelde bedrijfscombinatie de huidige plannen en activiteiten verstoort als gevolg van de aankondiging en voltooiing van de voorgestelde bedrijfscombinatie; (8) het vermogen om de verwachte voordelen van de voorgestelde bedrijfscombinatie te herkennen, die onder andere kunnen worden beïnvloed door concurrentie, het vermogen van Paysafe om te groeien en de groei winstgevend te beheren, en om zijn belangrijkste medewerkers te behouden; (9) kosten in verband met de voorgestelde bedrijfscombinatie; (10) wijzigingen in de toepasselijke wet- of regelgeving; en (11) de mogelijkheid dat Paysafe, Foley Trasimene of het Bedrijf nadelig worden beïnvloed door andere economische, zakelijke en/of concurrentiefactoren. De bovenstaande lijst met factoren is niet exclusief. Aanvullende informatie over een aantal van deze en andere risicofactoren is te vinden in Foley Trasimene’s meest recente deponeringen bij de SEC en zal worden opgenomen in Formulier F-4, inclusief de proxyverklaring die resp. het prospectus dat naar verwachting zal worden ingediend in verband met de voorgestelde bedrijfscombinatie. Alle daaropvolgende schriftelijke en mondelinge toekomstgerichte verklaringen met betrekking tot Foley Trasimene, Paysafe of het Bedrijf, de hierin beschreven transacties of andere zaken die toe te schrijven zijn aan Foley Trasimene, Paysafe, het Bedrijf of een persoon die namens hen handelt, worden uitdrukkelijk in hun geheel gekwalificeerd door de bovenstaande waarschuwende verklaringen. Lezers worden gewaarschuwd niet overmatig te vertrouwen op toekomstgerichte verklaringen die alleen gelden op de datum dat ze worden gedaan. Foley Trasimene, Paysafe en het Bedrijf wijzen ieder afzonderlijk uitdrukkelijk elke verplichting of toezegging af om publiekelijk updates of herzieningen van enige toekomstgerichte verklaringen in dit document te publiceren om enige verandering in hun verwachtingen met betrekking daartoe of enige verandering in gebeurtenissen, voorwaarden of omstandigheden waarop enige verklaring is gebaseerd, weer te geven, behalve wanneer dit bij wet vereist is.

Geen aanbod of verzoek

Dit persbericht is geen volmachtverklaring of verzoek om een volmacht, toestemming of machtiging met betrekking tot enige effecten of met betrekking tot de voorgestelde bedrijfscombinatie en vormt geen aanbod tot verkoop of een verzoek tot aanbod om de effecten van Foley Trasimene, het Bedrijf of Paysafe te kopen, noch zal er enige verkoop plaatsvinden van dergelijke effecten in enige staat of jurisdictie waar een dergelijk aanbod, verzoek of een dergelijke verkoop voorafgaand aan registratie of kwalificatie onder de effectenwetten van een dergelijke staat of jurisdictie onwettig zou zijn. Er zal geen aanbieding van effecten worden gedaan behalve door middel van een prospectus dat voldoet aan de vereisten van sectie 10 van de Securities Act van 1933, zoals gewijzigd, of vrijstellingen daarvan.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media voor Paysafe

Kate Aldridge

Paysafe

+44 750 079 7547

Kate.Aldridge@paysafe.com

Investeerders voor Paysafe

William Maina

ICR voor Paysafe

+1 646-277-1236

Paysafe-IR@icrinc.com

Investeerders voor Foley Trasimene Acquisition Corp. II

Shannon Devine

Solebury Trout

+1 203-858-1945

Sdevine@soleburytrout.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr