21:14 uur 08-12-2020

Andersen Global versterkt Caribisch platform met de toevoeging van Maurice Solomon and Co.

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global zet de verdieping en verbreding van haar Caribisch platform voort met de toevoeging van de in Guyana gevestigde firma Maurice Solomon and Co.

Het full-service accountantskantoor, dat werd opgericht in 1998 en is gevestigd in Georgetown, telt twee partners en meer dan 25 professionals. Maurice Solomon & Co. biedt een breed scala van boekhoudkundige, belastings- en managementadviesdiensten aan particulieren en bedrijven, met een focus op financiële instellingen, nutsbedrijven en industriële operaties.

“We kijken uit naar de mogelijkheid om ons dienstaanbod uit te breiden terwijl we onze cliënten blijven voorzien van oplossingen van het hoogste niveau”, zei beherend partner Maurice Solomon. “Nu onze cliënten hun bedrijfsactiviteiten in hoog tempo uitbreiden naar verschillende rechtsgebieden op zowel regionaal als mondiaal niveau, biedt onze samenwerking met Andersen Global ons dekking over de hele wereld en versterkt het ons vermogen om naadloze diensten te verlenen.”

“De samenwerking met Maurice en zijn team voegt wederom een sleuteldimensie toe aan onze strategie, aangezien hun praktische kennis van de markt ons reeds sterke team in de regio verder versterkt”, zei Mark Vorsatz, bestuursvoorzitter van Andersen Global en CEO van Andersen. “Samen met samenwerkende firma Templar Chambers ben ik ervan overtuigd dat onze integratie superieure oplossingen zal garanderen voor onze cliënten in Guyana en wereldwijd.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch zelfstandige, onafhankelijke firma’s met fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 6.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 220 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr