12:30 uur 30-11-2020

Pudu Robotics kondigt onlangs uitgebrachte Puductor2 aan om veiligheid van volksgezondheid te verbeteren

SHENZHEN, China–(BUSINESS WIRE)– Pudo Robotics heeft vandaag de release aangekondigd van Puductor2, een op technologie gebaseerde anti-pandemische robot. Deze nieuw ontworpen intelligente robot heeft twee desinfectiemodi: ultradroge spray en UV-C ultraviolette straling, met een groot loopgebied, een lange detectieafstand, een hoge positioneringsnauwkeurigheid en een sterkere aanpasbaarheid aan de omgeving. Puductor2 breidt het toepassingsgebied verder uit terwijl het het desinfectie- en dodingsvermogen verbetert, voor locaties als overheidshallen, scholen, medische instellingen, wachtkamers, luchthavens, metro’s, banken en andere openbare plaatsen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20201130005478/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

Volgens het BBC-nieuws is het coronavirus eind oktober teruggekomen in Europese landen. In 10 dagen tijd zijn de cumulatieve bevestigde gevallen in de 53 Europese lidstaten van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) gestegen van 6 miljoen tot meer dan 7 miljoen.

Tegen de achtergrond van de pandemie hebben Europese landen methoden aangenomen zoals het beperken van het aantal bijeenkomsten, vervroegde uitgaansverboden en lockdowns om deze nieuwe strijd te voeren zonder de economie te beïnvloeden. In feite slagen ze er allemaal niet in om het virus beter onder controle te houden. Sommige deskundigen suggereren dat Europa en de Verenigde Staten de anti-pandemische aanpak van China kunnen leren en volgen, dat wil zeggen op technologie gebaseerde anti-pandemische maatregelen. In de ziekenhuizen en op de quarantainepunten in Wuhan, China, waar men begin 2020 getuige was van het meest ernstige virus, werden intelligente robots gebruikt om de pandemiegebieden te desinfecteren en dagelijkse medische voorzieningen te leveren, zoals voedsel, water, medicijnen en andere benodigdheden aan patiënten. Bij een ernstig tekort aan medisch personeel en medische benodigdheden, zal de deelname van robots in de strijd tegen de pandemie niet alleen de werkefficiëntie verbeteren en het verlies van medische voorzieningen verminderen, maar ook het contact tussen personeelsleden aanzienlijk verminderen, waardoor de verspreiding van de pandemie effectief wordt vertraagd.

Onder technische anti-pandemische robots is de meest voorkomende de ‘Pudubot’, een product van het Chinese bedrijf Pudu Robotics. Duidelijk is dat Pudu Robotics, met hoofdkantoor in Shenzhen, de technische hoofdstad van China, dient als een nationale hightech onderneming waar R&D, ontwerp, productie en verkoop van commerciële servicerobots zijn ondergebracht. Haar distributieservicerobots ‘Pudubot’, ‘Bellabot’ en ‘Holabot’ zijn op grote schaal geïntroduceerd in de horeca, en achtereenvolgens is er samenwerking tot stand gekomen met binnenlandse horecagiganten zoals Haidilao. Om de strijd tegen de pandemie te ondersteunen, wordt de door Pudu Robotics ontwikkelde en geproduceerde Puductor met ultradroge desinfecterende spray ook veel voor desinfectie gebruikt in hotels, restaurants, luchthavens, medische instellingen, overheidshallen, enz., over de hele wereld. Naar verluidt gebruikt de Puductor de ultradroge spraydesinfectietechnologie die schadelijke micro-organismen in de lucht kan opvangen en snel bacteriën en virussen kan desinfecteren en doden, zoals de momenteel rondgaande COVID-19, met een sterilisatiesnelheid van 99,99%.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Hilary Lee

Tel.:+86 400-0826-660

E-mail:global_sales@pudutech.com
https://pudurobotics.com/

Check out our twitter: @NewsNovumpr