19:54 uur 30-11-2020

Nieuwe studies concluderen dat Xlear SARS-CoV-2 doodt en/of deactiveert

MIAMI–(BUSINESS WIRE)– Nieuwe in vitro-studies, onder leiding van een erkende autoriteit op het gebied van ziektes aan de luchtwegen, concluderen dat Xlear-neusspray “een effectieve…en repliceerbare methode is voor het deactiveren van SARS-CoV-2…tot een niet detecteerbare hoeveelheid van het besmettelijke virus.” De conclusie is “gevalideerd door twee onafhankelijke sets experimenten, uitgevoerd door verschillende laboratoria, op verschillende virusstammen…” De virucide studies zijn onafhankelijk gefinancierd.

“De virucide studies boden belangrijke inzichten in de rol die Xlear kan spelen in het bestrijden van de COVID-19-pandemie”, zegt Dr. Gustavo Ferrer, de leider van het onderzoeksteam.

Status van wetenschappelijk onderzoek:

Neussprays, zoals Xlear, verminderen de aanwezigheid van het virus in de neus, wat essentieel is in de strijd tegen COVID-19. Uit onderzoek is gebleken dat COVID-19 vooral het bovenste ademhalingsstelsel infecteert en zich hierin verspreidt. Neussprays zorgen voor de vermindering van de aanwezigheid van het virus en beperken daardoor de ernst en overdracht van SARS-CoV-2 (COVID-19). https://jamanetwork.com/journals/jamaotolaryngology/fullarticle/2768627.

De componenten van Xlear zijn antiviraal en blokkeren de virale hechting in de neus. Zie bijvoorbeeld https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.08.19.225854v1.full.pdf. Deze studie van de Univ. van Tennessee over SARS-CoV-2 concludeerde: “antivirale neussprays…dragen bij aan de vermindering…van de virale belasting…waardoor de progressie van de ziekte wordt vertraagd…evenals de overdracht…”

Intercollegiaal getoetste casusstudies geven de indicatie dat Xlear helpt bij de behandeling van COVID-19: Een eerste studie bij Larkin Community Hospital (Miami), concludeerde: “symptomatische COVID-19-patiënten, behandeld met [Xlear], als toevoeging aan…[standaardzorg]”, demonstreerden “snelle klinische verbetering en korte(re) tijd” tot negatieve COVID-19 PCR-tests. https://www.cureus.com/articles/43909-potential-role-of-xylitol-plus-grapefruit-seed-extract-nasal-spray-solution-in-covid-19-case-series.

Xlear wordt al meer dan 20 jaar gebruikt bij miljoenen mensen wereldwijd, zonder een enkele melding van een aanzienlijke bijwerking.

“Voortbordurend op de bestaande data blijkt uit deze virucide studies dat Xlear niet alleen antiviraal is, het is ook virucide (doodt/deactiveert SARS-CoV-2). Deze combinatie van antivirale en virucide capaciteit is een belangrijke dubbele werking voor het bestrijden van het virus”, zei Nathan Jones, CEO van Xlear. “Nu de pandemie wereldwijd blijft voortrazen, moeten we elk middel gebruiken in de strijd hiertegen. Hier niet in slagen brengt nodeloos miljoenen levens in gevaar. Op basis van onze veiligheidscijfers van de afgelopen 20 jaar, is het duidelijk dat Xlear breed moet worden gebruikt tegen de risico’s van dit dodelijke virus”, concludeerde Jones.

Volledige studie: https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.11.23.394114v1.full

Meer informatie over Xlear: https://xlear.com/

Over Dr. Gustavo Ferrer

Dr. Ferrer, MD FCCP, is een hoofddocent geneeskunde en oprichter van de Cleveland Clinic Florida Interstitial Lung Disease Clinic en de Aventura Hospital Pulmonary and Critical Care-studiebeurs. Hij is momenteel actief als President van het Intensive Care Experts/Aventura Pulmonary Institute en was in het verleden actief als United Nations University Director of Respiratory Research, Venezuela.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jeff Gulko

617.304.7339

jeff@thegulkogroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr