17:49 uur 19-11-2020

Walgreens vindt met myWalgreens het grootste loyaliteitsprogramma van de VS opnieuw uit dat gericht is op gezondheid en welness om klanten veel meer voordelen te bieden

Een nieuw voordeel is het snelste, op dezelfde dag nog na slechts 30 minuten ophalen in de winkel

DEERFIELD, Illinois (VS)–(BUSINESS WIRE)– Walgreens kondigde vandaag de lancering aan van myWalgreens, een complete heruitvinding van zijn klantenloyaliteitsprogramma om klanten uitgebreide, nieuwe voordelen te bieden, waaronder het snelste aanbod voor ophalen op dezelfde dag in de winkel dat vandaag beschikbaar is*. Klanten kunnen nu online en op een volledig opnieuw ontworpen mobiele app voor gezondheids- en wellnessartikelen winkelen, en ze vervolgens na 30 minuten al ophalen in de winkel, op de stoep of bij de drive-thru.**

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20201119006041/nl/

Health alert example (Graphic: Business Wire)

Health alert example (Graphic: Business Wire)

Walgreens heeft het grootste klantloyaliteitsprogramma op het gebied van gezondheid en wellness, met meer dan 100 miljoen leden. Het is nu gemakkelijker dan ooit voor zijn leden om gezond te blijven, gemakkelijk te winkelen en moeiteloos geld en tijd te besparen in meer dan 9.000 winkels, via Walgreens.com en de mobiele app.

De nieuwe voordelen zijn een aanvulling op de vele andere voordelen die Walgreens al biedt. Deze omvatten een thuisbezorgservice via DoorDash en Postmates en een Prescription Savings Club met tot 80 procent korting op groothandelsprijzen.

Leden van myWalgreens kunnen zich gratis snel en gemakkelijk aanmelden en ontvangen nu:

  • – één procent Walgreens Cash-beloning op het hele assortiment
  • – vijf procent Walgreens Cash-beloning op producten van het merk Walgreens
  • – exclusieve deals “Only for you”

Bovendien biedt de mobiele app nu een breed scala aan gezondheids- en wellnessdiensten voor klanten en patiënten, waaronder een 24/7 apotheek-chat, de mogelijkheid om online te zoeken naar en afspraken te maken voor medische zorg en vaccinatie, persoonlijk gezondheids- en welzijnsadvies, realtime griepwaarschuwingen en meer. De vorige versie van de app is al erg populair en is meer dan 65 miljoen keer gedownload.

“Als Amerikaanse openbare apotheek levert Walgreens een ongeëvenaarde ervaring om klanten en patiënten te helpen met hun gezondheid en welzijn tijdens de ernstigste gezondheidscrises van ons leven”, aldus John Standley, president van Walgreens. “Zoals altijd blijven onze meer dan 25.000 openbare apothekers de kern van ons aanbod. Onze apothekers en patiëntenzorgteams doen veel meer dan alleen recepten invullen – ze bieden betrouwbaar advies, persoonlijke ondersteuning en een breed scala aan diensten.”

Het debuut van myWalgreens markeert een nieuwe mijlpaal in de digitale transformatie van het bedrijf. Walgreens biedt klanten steeds meer voordelen en een sterk gepersonaliseerde ervaring door samen te werken met de allerbeste technologie en partners met klantinzicht, waaronder Microsoft, Adobe en Epsilon.

Online of via de app kunnen myWalgreens-leden:

tijd besparen en het gemak vergroten

  • zoeken in een volledig assortiment van meer dan 27.000 artikelen, inclusief dagelijkse gezondheids- en wellness-artikelen en vrij verkrijgbare benodigdheden, evenals foto’s
  • een betaalmethode aan hun digitale portemonnee toevoegen om sneller contactloos af te rekenen
  • Walgreens Cash-beloningen direct verzilveren bij het afrekenen
  • digitale kassabonnen kiezen om snel contactloos af te rekenen en aankopen te volgen

Blijf gezond

  • Verdien bonus Walgreens Cash-beloningen voor het bereiken van gezondheidsdoelstellingen
  • Ontvang dagelijkse, gepersonaliseerde aanbevelingen voor gezondheid en wellness, evenals realtime lokale milieu- en gezondheidsvoorspellingen

Help gemeenschappen

  • Doneer hun Walgreens Cash-beloningen aan een goed doel (de in aanmerking komende liefdadigheidsorganisaties zullen roteren, te beginnen met het Full Plate Project, een programma van Comic Relief US ‘Red Nose Day dat zich inzet om kinderarmoede te beëindigen)

Vanaf vandaag kunnen huidige Walgreens Balance Rewards-leden hun lidmaatschap overzetten naar myWalgreens op mywalgreens.com. Huidige Balance Rewards-leden hebben tot 31 januari 2021 de tijd om zich aan te melden voor myWalgreens om ervoor te zorgen dat bestaande beloningen doorschuiven naar het nieuwe programma. In de komende maanden zal myWalgreens nog meer voordelen voor klanten en patiënten aankondigen.

Klik hier voor de persmap van myWalgreens, inclusief logo, afbeeldingen en app-screenshots.

Over Walgreens

Walgreens (www.walgreens.com) is onderdeel van de Retail Pharmacy USA Division van Walgreens Boots Alliance, Inc. (Nasdaq: WBA), een wereldleider in de detailhandel en groothandel in farmaceutica. Als meest geliefde bedrijf voor apotheek-, gezondheids- en beautyproducten van Amerika heeft Walgreens zich ten doel gesteld om de gezondheid en het welzijn van elke gemeenschap in Amerika te verdedigen. Walgreens heeft meer dan 9.000 winkellocaties in Amerika, Puerto Rico en de Amerikaanse Maagdeneilanden en is er trots op een gezondheidsbestemming in de buurt te zijn die dagelijks ongeveer 8 miljoen klanten bedient. De apothekers van Walgreens spelen een cruciale rol in het Amerikaanse gezondheidszorgsysteem door het ruime aanbod aan apotheek- en gezondheidszorgdiensten. Om zo goed mogelijk aan de behoeften van klanten en patiënten te voldoen, biedt Walgreens een echte omnichannel-ervaring, met platforms die fysiek en digitaal samenbrengen, ondersteund door de nieuwste technologie om in het hele land op lokaal niveau hoogwaardige producten en diensten te leveren.

*In vergelijking met nationale omnichannel-grootwinkelbedrijven in levensmiddelen en apotheken die gratis ophalen in de winkel aanbieden.

**Voor Walgreens-winkellocaties die niet 24 uur per dag open zijn, moeten bestellingen ten minste één uur vóór sluiting van de winkel worden geplaatst om in aanmerking te komen. Anders is de bestelling de volgende werkdag klaar. De klant wordt per e-mail op de hoogte gebracht wanneer de bestelling klaar is om te worden afgehaald en krijgt instructies voor het afhalen die voldoet aan de richtlijnen voor sociale afstand. Bestellingen zijn niet gegarandeerd klaar binnen het tijdsbestek van 30 minuten en kunnen onderhevig zijn aan verandering of vervanging, afhankelijk van de beschikbaarheid van het product op het moment dat de bestelling wordt geplaatst. Bestellingen van artikelen waarvoor een leeftijdsvereiste geldt kunnen alleen in de winkel worden afgehaald. Receptbestellingen komen niet in aanmerking, maar kunnen worden besteld via Walgreens Express®. Ga naar Walgreens.com/FindAStore om de locatie en openingstijden van een Walgreens-winkel bij u in de buurt te vinden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Walgreens PR-contactpersoon:
Emily Hartwig Mekstan

emily.hartwig@walgreens.com

Walgreens Boots Alliance PR-contactpersoon:
Morry Smulevitz

morry.smulevitz@walgreens.com

Investeerdersrelaties:
+1-847-315-2922

http://news.walgreens.com
@WalgreensNews
facebook.com/Walgreens

Check out our twitter: @NewsNovumpr