14:04 uur 30-10-2020

INX is van toepassing voor notering op de Canadian Securities Exchange (CSE)

Applicatie vertegenwoordigt de volgende stap naar digitale effectenhandel op een traditionele beurs

NEW YORK & TORONTO– (BUSINESS WIRE) – INX Limited (“INX“) heeft vandaag zijn aanvraag aangekondigd voor notering van zijn digitale beveiliging, het INX Token, op de Canadian Securities Exchange (“CSE”). De aanvraag voor plaatsing op de lijst is onderworpen aan de goedkeuring van de CSE.

INX heeft onlangs de eerste SEC-geregistreerde IPO voor digitale beveiliging gelanceerd voor zowel particuliere als institutionele beleggers. INX is van plan om de netto-opbrengst van de IPO te gebruiken voor de lancering van een gereguleerd handelsplatform voor digitale activa en om nieuwe financiële instrumenten voor handel en kapitaalverhoging aan ondernemingen te bieden in samenwerking met traditionele beurzen wereldwijd. De CSE is een voorstander van beursgenoteerde digitale effecten en blijft werken aan aanvullende diensten in verband met de posttransactionele processen voor deze effecten.

Richard Carleton, CEO van de CSE heeft verklaard: “De CSE werkt hard aan het aanbieden van oplossingen die inspelen op een snel veranderende en steeds meer gedigitaliseerde kapitaalmarktomgeving. Digitale effecten vertegenwoordigen een logische evolutie in de manier waarop beleggingsinstrumenten worden geconstrueerd, uitgegeven en verhandeld op een gereglementeerde markt. Het is geen verrassing dat nieuwe productinnovaties afkomstig zijn uit Israël, waar de cultuur van ondernemerschap en technisch leiderschap perfect aansluit bij onze uitwisseling. ”

INX Applies for Listing on the Canadian Securities Exchange (CSE)

Application represents the next step towards digital securities trading on a traditional exchange

NEW YORK & TORONTO–(BUSINESS WIRE)– INX Limited (“INX”) today announced its application for listing of its digital security, the INX Token, on the Canadian Securities Exchange (“CSE”). The listing application is subject to the approval of the CSE.

This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20201030005313/en/

Shy Datika, Co-Founder and President at INX (Photo: Business Wire)

Shy Datika, Co-Founder and President at INX (Photo: Business Wire)

INX recently launched the first SEC-registered digital security IPO for both retail and institutional investors. INX intends to use the net proceeds from the IPO for a launch of a regulated trading platform for digital assets and provide novel trading and capital raising financial instruments to enterprises in collaboration with traditional exchanges worldwide. The CSE is a proponent of exchange-listed digital securities and continues to work towards additional services in connection with the post-trade processes for these securities.

Richard Carleton, CEO of the CSE has stated that “The CSE is working hard towards listing solutions that cater to a rapidly changing and increasingly digitized capital markets environment. Digital securities represent a logical evolution in how investment instruments are constructed, issued, and traded on a regulated marketplace. It comes as no surprise that new product innovations are originating from Israel, where the culture of entrepreneurship and technical leadership are a perfect fit with our exchange.”

Shy Datika, Co-Founder and President of INX commented that “Digital securities represent new opportunities in regulated cross-border trading and multi-listings. It is a new era in capital markets where each listed security can be seamlessly traded on multiple exchanges providing much higher access to capital and liquidity for each trading asset.”

About INX

INX aims to provide a regulated trading platform for digital securities combining traditional markets expertise and a novel fintech approach. INX is led by an experienced team of business, finance, and blockchain technology experts unified by the vision of redefining the world of capital markets via the leveraging of blockchain technology and novel regulatory approach.

Forward-Looking Statements

Some of the statements in this press release constitute forward-looking statements within the meaning of The Private Securities Litigation Reform Act of 1995. In some cases, you can identify forward-looking statements by terminology such as “may,” “will,” “should,” “expects,” “plans,” “project,” “anticipates,” “believes,” “estimates,” “predicts,” “potential,” “intends,” or “continue,” or the negative of these terms or other comparable terminology. These forward-looking statements may include, but are not limited to, statements relating to our objectives, plans, and strategies; statements that contain projections of results of operations or of financial condition; statements relating to the research, development, and use of our products; and all statements (other than statements of historical facts) that address activities, events, or developments that we intend, expect, project, believe, or anticipate will or may occur in the future. Forward-looking statements are not guarantees of future performance and are subject to risks and uncertainties. We have based these forward-looking statements on assumptions and assessments made by our management in light of their experience and their perception of historical trends, current conditions, expected future developments, and other factors they believe to be appropriate. These statements are only current predictions and are subject to known and unknown risks, uncertainties, and other factors that may cause our or our industry’s actual results, levels of activity, performance, or achievements to be materially different from those anticipated by the forward-looking statements. We discuss many of these risks in greater detail in the prospectus that forms a part of the effective registration statement filed with the SEC, including under the headings “Risk Factors” and “Cautionary Note Regarding Forward-Looking Statements.” You should not rely upon forward-looking statements as predictions of future events. Although we believe that the expectations reflected in the forward-looking statements are reasonable as of the date hereof, we cannot guarantee future results, levels of activity, performance, or achievements. Except as required by law, we are under no duty to update or revise any of the forward-looking statements, whether as a result of new information, future events or otherwise.

Contacts

Alona Stein

ReBlonde for INX

alona@reblonde.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr