20:13 uur 13-10-2020

Andersen Global versterkt Caribische voetafdruk met locatie in St. Lucia

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– In navolging van de recente uitbreiding in het centraal Caribisch gebied, voegt Andersen Global een locatie toe in St. Lucia via een samenwerkingsovereenkomst met advocatenkantoor Du Boulay, Anthony & Co., waardoor de omvang en het bereik van de organisatie in het oostelijke deel van de regio verder worden vergroot.

Du Boulay, Anthony & Co. is meer dan 15 jaar geleden opgericht en het team van professionals brengt diepgaande kennis en expertise met zich mee om personen en bedrijven met juridische behoeften te dienen in een breed scala van praktijkgebieden, waaronder handels- en ondernemingsrecht, overdracht, familierecht, onroerend goed, procesvoering en buitenlandse investeringen.

“Het kenmerk van ons succes is altijd juridisch werk van de hoogste kwaliteit geweest en blijft dit ook. Uitgevoerd door onze praktijkmensen die consequent blijk geven van rentmeesterschap en transparantie”, zei Office Managing Partner Michelle Anthony-Desir. “Ons doel is om een toonaangevend advocatenkantoor te blijven en ons te concentreren op responsieve en op maat gemaakte klantenservice. We zetten ons in voor het ontwikkelen en onderhouden van sterke klantrelaties, en onze samenwerking met Andersen Global stelt ons in staat te voldoen aan de eisen van een complexere, steeds veranderende zakenwereld.”

Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz voegde eraan toe: “St. Lucia is ook weer een belangrijke markt voor onze organisatie en versterkt onze algemene wereldwijde strategie om naadloos te fungeren als een bedrijf met een totaaloplossing voor onze multinationale klanten. Michelle en haar team hebben al een uitstekende verstandhouding en sterke werkrelaties met enkele van onze samenwerkende bedrijven in de regio. Ondanks de COVID-19-pandemie blijft onze organisatie zich richten op het uitbreiden van haar wereldwijde platform, in het bijzonder in het Caribisch gebied, en voorziet dit jaar extra uitbreiding in de regio.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 6.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 206 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr