12:39 uur 12-10-2020

Reply is “Best in Class” AI-provider volgens teknowlogy Group/PAC

Kunstmatige intelligentie (AI) is hét digitaliseringsonderwerp van de 21e en wordt beschouwd als een van de belangrijkste concepten voor bedrijven voor het automatiseren van processen. Om deze reden is het nog belangrijker om de juiste serviceprovider te kiezen.

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Reply wordt genoemd als een van de toonaangevende serviceproviders voor kunstmatige intelligentie in de PAC INNOVATION RADAR voor AI-gerelateerde diensten, een brancheonderzoek uitgevoerd door het onafhankelijke onderzoeks- en adviesbureau teknowlogy Group/PAC.

In het onderzoek worden de serviceprestaties geanalyseerd van 30 internationale adviesbureaus en serviceproviders die projecten implementeren op het gebied van kunstmatige intelligentie. Providers in de PAC INNOVATION RADAR “AI-gerelateerde diensten in Duitsland 2020” worden vergeleken op basis van vier belangrijke maatstaven: breedte van het dienstenspectrum, lokale leveringscapaciteit, investeringen in AI-specifieke oplossingen en opleiding van personeel.

In het onderzoek wordt Reply gecertificeerd als “Best in Class” provider op de markt voor AI-gerelateerde diensten in drie categorieën: “Sales, Service and Marketing”, “Logistics and SCM” en “Production and IoT”.

Filippo Rizzante, Reply CTO: “Reply hanteert al vele jaren een duidelijke AI-strategie: AI is stevig verankerd in onze bedrijfsstrategie en daardoor onderdeel van talloze projecten bij klanten. Wereldwijd werken onze teams aan de ontwikkeling van innovatieve projecten met behulp van kunstmatige intelligentie en zelflerende systemen. Dit resultaat onderstreept de uitgebreide branchekennis en diepgaande technologische know-how van Reply.”

Meer informatie over het rapport voor 2020: LINK

°°°

Reply

Reply [MTA, STAR: REY, ISIN: IT0005282865] is gespecialiseerd in het ontwerp en de implementatie van oplossingen die zijn gebaseerd op nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als netwerk van uiterst gespecialiseerde bedrijven, specificeert en ontwikkelt Reply bedrijfsmodellen die mogelijk zijn geworden door de nieuwe modellen op basis van AI, cloudcomputing, digitale media en het Internet of Things. Reply biedt adviezen, systeemintegratie en digitale services aan organisaties in de telecom- en mediasector, de industrie- en dienstensector, het bank- en verzekeringswezen en de publieke sector. www.reply.com

teknowlogy Group/PAC

teknowlogy Group is het toonaangevende, onafhankelijke Europese onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van digitale transformatie, software en IT-services. De groep is een bundeling van de expertise van twee onderzoeks- en adviesbureaus, elk met een sterke geschiedenis en lokale aanwezigheid in de gefragmenteerde markten van Europa: CXP en PAC (Pierre Audoin Consultants). www.teknowlogy.com en www.pac-online.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor de media:

Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com

Aaron Miani

a.miani@reply.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr