09:03 uur 08-10-2020

Guru Capital voltooit overname van ETX Capital

ROLLE, Zwitserland– (BUSINESS WIRE) – Guru Capital kondigde vandaag de afronding aan van de overname van het in Londen gevestigde ETX Capital, een van de snelst groeiende internationale aanbieders van multi-asset CFD-producten van de Britse private equity-firma JRJ Group. De transactie wordt afgerond na goedkeuring van de Britse Financial Conduct Authority (FCA). Bovendien zijn Guru Capital-partners Luca Merolla en Ryan Nettles benoemd als niet-uitvoerende bestuurders van de ETX Capital Board of Directors.

ETX Capital, opgericht in 1965, is uitgegroeid tot een van de toonaangevende online brokers in het VK. Guru Capital is van plan het sterke merk ETX Capital, zijn eigen technologie en zijn getalenteerde team te gebruiken om het bedrijf in het VK uit te breiden. Het team is ook van plan om het bedrijf wereldwijd te laten groeien door middel van fusies en overnames.

Guru Capital Completes Acquisition of ETX Capital

ROLLE, Switzerland–(BUSINESS WIRE)– Guru Capital today announced the closing of its acquisition of London based ETX Capital, one of the fastest growing international providers of multi-asset CFD products from UK private equity firm, JRJ Group. The transaction is closing after receiving approval from the UK’s Financial Conduct Authority (FCA). Additionally, Guru Capital partners Luca Merolla and Ryan Nettles have been appointed as non-executive directors to the ETX Capital Board of Directors.

Founded in 1965, ETX Capital has become one of the UK’s leading online brokers. Guru Capital intends to leverage the strong ETX Capital brand, its proprietary technology and its talented team to expand the business in the UK. The team also intends to grow the business globally through M&A activities.

Contacts

Media:

Guru Capital
media@gurucapital.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr