18:09 uur 23-09-2020

KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE en CLOUD: de eerste editie van de Second Level Master’s van Politecnico di Torino and Reply begint in januari 2021

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– De inschrijving voor de Politecnico di Torino Master’s in ‘Artificial Intelligence & Cloud: Hands-on Innovation’, gecreëerd door Reply, is nu geopend. Het unieke onderwijsprogramma is ontwikkeld om hooggekwalificeerde studenten een professionele specialisatie in de IT-sector te bieden door middel van de meest innovatieve technologieën: kunstmatige intelligentie en cloud.

Vanaf januari 2021 duurt de Master’s 12 maanden. Modules in het eerste semester – die op de campus van Politecnico di Torino zullen worden onderwezen – zullen afwisselend gegeven worden door professoren van Politecnico di Torino en Reply-specialisten, in een combinatie van theoretische lessen en ontwikkelingservaringen. In het tweede semester zullen de studenten een werkproject van 6 maanden uitvoeren bij Reply, waar ze de in de klas opgedane kennis in de praktijk kunnen brengen door in teams aan live projecten te werken. De hele cursus is in het Engels en staat open voor internationale deelnemers.

De eerste editie van de Master’s staat open voor studenten met een masterdiploma in computerwetenschappen, computertechnologie, automatiseringstechniek, telecommunicatietechniek en elektronische engineering, behaald op 31 december 2020.

Kandidaten kunnen tot 2 november 2020 hun aanvraag indienen via de website master.reply.com. Het selectieproces – uitgevoerd door een commissie bestaande uit leden van Politecnico di Torino en professionals van Reply – zal bestaan uit een analyse van het cv van de kandidaat, compleet met opleiding en professionele ervaring, en een achtergrondgesprek.

Reply zet zich in om alle kandidaten aan te werven die succesvol zijn in hun sollicitatie en draagt de kosten van deelname aan de Master’s voor degenen die de vacature accepteren.

Politecnico di Torino, erkend als een van de meest gerespecteerde universiteiten in Europa, en Reply, een bedrijf dat van innovatie en technologische specialisatie zijn vlaggenschip heeft gemaakt, hebben hun krachten gebundeld om een opleidingstraject voor excellentie te creëren, gericht op het voorbereiden van de professionals die de industrie nodig heeft om de uitdagingen van de toekomst aan te pakken.

Meer informatie is beschikbaar op master.reply.com.

REPLY

Reply [MTA, STAR: REY, ISIN: IT0005282865] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als een netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven definieert en ontwikkelt Reply zakelijke modellen die mogelijk worden gemaakt door de nieuwe modellen van big data, cloud computing, digitale media en het internet der dingen. Reply levert advies-, systeemintegratie- en digitale diensten aan organisaties in de sectoren telecom en media; industrie en dienstverlening; bankwezen en verzekeringen; en openbaar bestuur. www.reply.com

POLITECNICO DI TORINO

Politecnico di Torino (www.polito.it) werd opgericht in 1906 en is ontstaan uit de School of Application for Engineers, opgericht in 1859. Het is internationaal gerangschikt als een van de toonaangevende technische universiteiten in Europa, met meer dan 35.700 studenten, van wie 15% buitenlanders zijn, afkomstig uit meer dan 100 landen in de wereld. Op de Polytechnic zijn onderwijs en onderzoek op het gebied van engineering, architectuur, ontwerp en planning geïntegreerd en werken ze samen als een systeem om een solide antwoord te bieden op de behoeften van de economie, van het land en vooral van de studenten – dit alles gezien de sterke internationalisering van onderwijs, onderzoek en technologie-uitwisseling – met samenwerkingen met de beste universiteiten en onderzoekscentra ter wereld en overeenkomsten en contracten met grote internationale industriële groepen, maar ook met bedrijven van het land, waar het zichzelf neerzet als referentiepunt voor innovatie en drijfveer voor ontwikkeling.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com

Aaron Miani

a.miani@reply.com

Politecnico di Torino
Mediarelaties

Elena Foglia Franke

relazioni.media@polito.it

Check out our twitter: @NewsNovumpr