22:25 uur 15-09-2020

Andersen Global breidt uit naar Saint Kitts en Nevis

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global tekent een samenwerkingsovereenkomst met het fullservice advocatenkantoor HazelAlleyne, waarmee het debuut van Andersen Global in Saint Kitts en Nevis wordt gemarkeerd en de organisatie haar vertegenwoordiging in het Caraïbisch gebied snel blijft uitbreiden.

HazelAlleyne werkt met twee partners en meer dan vijf fulltime professionals, waarmee ze een breed scala aan diensten dekken op de gebieden vastgoed en eigendomsrecht, ondernemingsrecht, civiele procesvoering, arbeidsrecht, familierecht en nalatenschapsbeheer en -beschikking. Het kantoor specialiseert zich ook in staatsburgerschap door investering, zowel een gewild middel om rijkdom te beheren als één van ‘s werelds oudste georganiseerde programma’s.

“Ons kantoor is trots op het seviceniveau dat we leveren en we zetten ons ervoor in om de allerbeste cliëntgerichte oplossingen te vinden door onze toewijding aan rentmeesterschap en transparantie,” aldus Lisa Hazel, Office Managing Partner. “De mogelijkheden van de lid- en samenwerkende kantoren van Andersen Global en het mondiale bereik van de organisatie rusten ons beter toe om zowel onze cliënten in Saint Kitts als wereldwijd van dienst te zijn.”

“We hebben ons gerealiseerd dat veel van onze multinationale cliënten one-stopshops zoeken, dus zoekt Andersen Global naar kwalitatief goede, cliëntcentrale oplossingen in regio’s zoals het Caraïbisch gebied,” aldus Mark Vorsatz, Chairman van Andersen Global en CEO van Andersen. “We zijn recent begonnen met onze uitbreidingsactiviteiten in de regio en we hebben al een sterke basis gelegd met de toevoeging van samenwerkende kantoren die fiscale en juridische diensten bieden. De samenwerking met HazelAlleyne is een andere belangrijke component die synergetische dekking biedt nu we ons Caraïbisch platform blijven uitbreiden.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke kantoren met fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 6000 professionals en een aanwezigheid in meer dan 200 locaties via aangesloten bedrijven en samenwerkende bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr