11:11 uur 10-09-2020

Teleplan en Clover Wireless gaan verder als Reconext, een toonaangevende leverancier van aftermarket lifecycle services voor elektronische apparatuur

Nieuwe merkidentiteit volgt op de geslaagde overname en integratie van Teleplan door Clover Wireless

Reconext is een vooraanstaande leverancier van aftermarketservices die ten goede komen aan klanten, gemeenschappen en het milieu

DALLAS–(BUSINESS WIRE)– Teleplan en Clover Wireless hebben vandaag bekendgemaakt verder te gaan onder de naam Reconext. Deze naam weerspiegelt hun gebundelde identiteit als toonaangevende internationale leverancier van uitgebreide aftermarketservices voor elektronische apparatuur. De nieuwe naam, Reconext, weerspiegelt de toewijding van het gecombineerde bedrijf tot het creëren van een duurzamere digitale economie door het terugwinnen, renoveren en herbestemmen van elektronische apparatuur om de nuttige levensduur ervan te verlengen en ze nieuwe waarde te geven voor klanten. In samenhang met de bekendmaking van vandaag heeft Reconext een nieuwe website gelanceerd: http://www.reconext.com.

Reconext levert oplossingen die klanten in staat stellen hun doelen te verwezenlijken door de waarde van ingeleverde elektronische apparaten voor klanten te optimaliseren, met als doel 100% hergebruik van alle materialen. Reconext, met hoofdkantoor in Dallas, beschikt over een uitgebreide wereldwijde aanwezigheid, met onder andere 18 servicecentra verspreid over Noord-, Midden- en Zuid-Amerika, Azië/Oceanië en Europa, die kosteneffectieve, innovatieve supplychainoplossingen bieden voor klanten van over de hele wereld. Het bedrijf heeft wereldwijd enkele duizenden medewerkers in dienst, met krachtige technische expertise, uitstekende technische referenties en een gemeenschappelijke toewijding tot geavanceerde terugwinning van onderdelen en reparatie en renovatie van apparatuur.

Onze nieuwe naam, missie en merkidentiteit staan voor een versterking van onze toewijding tot het maximaliseren van de waarde van apparatuur voor klanten, een investering in innovatie, en bescherming van het milieu en de gemeenschappen waarbinnen we actief zijn. “Reconext onderscheidt zich door de verscheidenheid van producten die we verwerken, onze innovatie op het gebied van duurzaamheidstechnologie en onze mogelijkheden en processen voor testontwikkeling. Deze kenmerken, gekoppeld aan ons wereldwijde bereik, stellen ons in staat een totaaloplossing te bieden. We leveren toonaangevende diensten aan klanten waar en wanneer ze deze nodig hebben. Met een rijke 40-jarige historie, verankerd in een denkwijze waarin de klant op de eerste plaats staat, en een toewijding tot het omarmen van de filosofie van de circulaire economie, is dit een belangrijke mijlpaal in onze evolutie. Ik ben onze medewerkers, die zich onvermoeid inzetten om onze klanten wereldwijd van dienst te zijn, zeer dankbaar, en ik verheug me op de geweldige kansen die voor ons liggen.”

Over Reconext

Reconext, een toonaangevende leverancier van aftermarket lifecycle services voor elektronische apparatuur, levert diensten aan vooraanstaande fabrikanten, operators, detailhandelaren, verzekeraars, datacenters en grote ondernemingen. Het bedrijf is onder andere actief op de volgende markten: consumentenelektronica, woninguitrusting, bedrijfsnetwerken en gegevensopslag, IoT en mobiele en point-of-sale-apparatuur. De allesomvattende aftermarket lifecycle services van Reconext omvatten retourenbeheer en -uitvoering, test en beoordeling, reparatie en renovatie, materiaalterugwinning en inruil en terugkoop. Meer informatie: www.reconext.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Monika Collée, Global Director Communications en CSR

E-mail: monika.collee@teleplan.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr