10:15 uur 10-09-2020

Andersen Global neemt initiatief tot uitbreiding naar Australië

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global neemt het initiatief tot uitbreiding naar Australië door het sluiten van een samenwerkingsovereenkomst met A&A Tax Legal Consulting, waarmee het bedrijf haar wereldwijde platform in de Australisch-Aziatische regio verder verbreedt.

A&A Tax Legal Consulting heeft kantoren in Melbourne en Sydney en werd in 2010 opgericht door Office Managing Partner Cameron Allen. Het onafhankelijk advieskantoor biedt een uitgebreid en geïntegreerd scala aan directe en indirecte fiscale oplossingen, alsmede mondiale mobiliteitsbelasting, bedijfsimplementatie en bedrijfsprocesbegeleiding, bedrijfsdiensten, juridische, ondernemingsfinanciën en overdrachtsprijsbepalingsdiensten voor plaatselijke en internationale klanten.

“Ik begrijp hoe naadloze, eersteklas dienstverlening eruit ziet en we kijken er erg naar uit om samen te werken met alle professionals van Andersen die deze waarden volledig vormgeven,” aldus Cameron. “Deze samenwerking is cruciaal voor het uitbreiden van de mogelijkheden voor onze mensen en het bieden van de beste oplossingen aan onze klanten wereldwijd.”

“Cameron en zijn team van experts hebben uitgebreide ervaring en een uitstekende reputatie in de markt, wat een sterke verankering biedt voor onze organisatie in deze regio,” zei Mark Vorsatz, Chairman van Andersen Global en CEO van Andersen. “Het bedrijf streeft er consequent naar om de allerbeste diensten te leveren die complementair zijn aan ons wereldwijde platform. We verheugen ons op onze samenwerking met gelijkgestemde personen om allesomvattende dekking en synergetische oplossingen te ontwikkelen voor onze cliënten wereldwijd.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke kantoren met fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 6000 professionals en een aanwezigheid in meer dan 198 locaties via aangesloten bedrijven en samenwerkende bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr