17:44 uur 03-09-2020

Andersen Global begin in Haïti

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global breidt zijn bereik verder uit met een samenwerkingsovereenkomst met het Haïtiaanse adviesbedrijf GECA, waarmee de snelle expansie van het bedrijf in de Caraïbische markt verder gaat.

GECA, opgericht in 2012, is gespecialiseerd in management, financiële studies en accountancy en heeft zijn scope uitgebreid naar belasting- en juridische diensten. Het is een van de weinige bedrijven in het land met een wereldwijd bereik. Geleid door Managing Partner Johann Alexis Bounouni en drie andere Haïtiaanse vrouwen, werkt het bedrijf met een team van meer dan 40 gecertificeerde experts, zowel nationaal als internationaal erkend. Ze bieden volledige geïntegreerde oplossingen.

“Onze samenwerking met Andersen Global versterkt de basis van ons bedrijf en toont onze toewijding aan rentmeesterschap en de beste service”, zei Johann. “Ons doel is een toonaangevend bedrijf te zijn in onze markt, en de samenwerking combineert de expertise en het wereldwijde bereik van Andersen Global met de ervaring en multidisciplinaire vaardigheden van ons bedrijf, waardoor we in staat zijn om te schalen en te blijven voldoen aan de complexe behoeften van onze klanten.”

“Johann en haar team hebben hun toewijding getoond aan onafhankelijkheid en transparantie via hun klantinteracties in de afgelopen jaren”, zei de Global Chairman en CEO van Andersen, Mark Vorsatz. “GECA heeft een platform dat complementair is aan andere bedrijven waarmee wordt samengewerkt, wat de synergetische benadering versterkt die cruciaal is voor ons succes. We hebben een groeiende aanwezigheid in de regio bewerkstelligd, en deze samenwerking is weer een strategische toevoeging aan onze uitbreiding in de Caribische markt.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 6.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 195 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr