18:15 uur 01-09-2020

Andersen Global versterkt de aanwezigheid in Oost-Afrika en voegt een samenwerkend bedrijf toe in Burundi

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global blijft zijn platform in Oost-Afrika uitbreiden door middel van een samenwerkingsovereenkomst met het in Burundi gevestigde CN & Associates, waardoor geografische dekking wordt toegevoegd aan een belangrijke markt terwijl de organisatie haar allesomvattende platform in de regio blijft uitbouwen.

CN & Associates, een bedrijf dat volledig uit vrouwen bestaat, werd opgericht door Managing Partner Caritas Niyonzima en richt zich op het verlenen van juridische diensten op het gebied van bedrijven, banken, onroerend goed, intellectueel eigendom, openbare aanbestedingen, arbeid, echtscheiding, belastingen, geschillen en mensenrechten met de nadruk op gender, kwesties met kinderen en programma-/projectbeoordeling. Het bedrijf helpt personen en bedrijven, van internationale en nationale ondernemingen tot lokale non-profitorganisaties.

“We zijn trots op onze toewijding aan rentmeesterschap en zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om resultaten en oplossingen aan onze klanten te leveren”, aldus Caritas. “Nu we regionaal een sterke reputatie hebben gevestigd, willen we ons dienstenaanbod versterken. Door samen te werken met Andersen Global kunnen we handelen als een bedrijf met een totaaloplossing en onze klanten de middelen van een internationaal bedrijf bieden.”

“Het team van CN & Associates voegt extra diepte toe aan ons team in Afrika en versterkt onze aanwezigheid en capaciteiten in Burundi,” aldus Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz. “Caritas en haar team van bekwame advocaten bieden cliënten de allerbeste oplossingen en tonen een toewijding aan onafhankelijkheid en transparantie. Zij zetten zich, samen met onze aangesloten bedrijven en andere samenwerkende bedrijven in de regio, in voor onze geïntegreerde aanpak om op een naadloze manier fiscale en juridische diensten te verlenen.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 5.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 194 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr