20:00 uur 27-08-2020

Andersen Global blijft sterk gefocust op uitbreiding in Afrika met toegang tot Soedan

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global is een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met het advocatenkantoor Ali Gailoub and Samia El Hashmi in Soedan. De toevoeging van de in Khartoem gevestigde firma biedt Andersen Global een aanwezigheid in de rest van het land en is een voortzetting van de uitbreiding van de organisatie op het continent.

De firma is opgericht in 1987 en staat onder leiding van Office Managing Partner Samia El Hashmi en is gefocust op bedrijfsrecht, procesvoering en andere zakelijke transacties. Daarnaast bestaan de specifieke expertisegebieden van Ali Gailoub en Samia El Hashmi uit administratief recht, antitrust en handel, luchtvaart, bankieren, belasting, oprichting van ondernemingen en algemeen bedrijfs- en zakelijk recht. De fullservice-firma bestaat uit 2 partners en 10 advocaten die een breed aanbod speciaal op maat gemaakte diensten aan hun klanten bieden en juridische adviesdiensten bieden aan individuen en ondernemingen, evenals advies voor diplomatische missies en ambassades in Soedan en Afrika.

“De advocaten van ons bedrijf hebben zich ruimschoots bewezen in het succesvol leveren van oplossingen die in het belang zijn van onze klanten”, zei Samia. “Onze samenwerking met Andersen Global biedt ons de mogelijkheid om ons bereik uit te breiden en onze klanten bredere juridische diensten te bieden evenals, vanaf nu, belasting-gerelateerde diensten via de aangesloten en samenwerkende firma’s van deze organisatie.”

“Ali Gailoub and Samia El Hashmi is nog een kwalitatief hoogwaardige praktijk die ons platform, dat nu uit meer dan 36 landen bestaat, verder versterkt”, zei Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz. “Ali/Samia en de toewijding van hun teams aan onafhankelijkheid en transparantie zetten de standaard voor juridische diensten in Soedan, wat een sterke basis legt voor onze organisatie in deze markt en dit zal essentieel blijken zodra we ons bereik verder uitbreiden.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch zelfstandige, onafhankelijk aangesloten firma’s met fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 6.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 193 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr