01:28 uur 26-08-2020

Andersen verenigt Latijns-Amerikaans platform

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– De Latijns-Amerikaanse bij Andersen Global aangesloten firma’s zullen nu gaan werken onder het merk “Andersen”, waardoor de positie van de organisatie als een “one-stop-shop” voor fiscaal en juridisch advies wereldwijd wordt versterkt. De aankondiging komt minder dan twee maanden na het overnemen van het merk Andersen door de Europese bij Andersen Global aangesloten firma’s.

De bij Andersen Global aangesloten firma’s in Brazilië, Ecuador, Guatemala, Mexico en Uruguay, die voorheen onder de merken “Andersen Tax” en “Andersen Tax & Legal” werkten, zullen nu Andersen als merk voeren samen met de nieuwe aangesloten firma’s MODO Law en GSRC in Argentinië, die zich eerder dit jaar bij de organisatie aansloten.

Andersen Global blijft uitbreiding van zowel haar voetafdruk in Latijns-Amerika als haar nieuw opgericht platform in het Caraïbisch gebied als hoge prioriteit zien. In Latijns-Amerika wordt de mondiale organisatie ook vertegenwoordigd in Chili, Colombia, Costa Rica, El Salvador, Honduras, Nicaragua, Panama, Paraguay en Peru via de met haar samenwerkende firma’s en de organisatie heeft in de afgelopen zes maanden samenwerkende firma’s toegevoegd in 11 landen in het Caraïbisch gebied.

“Onze uitbreding wordt gedreven door dienstverlening aan cliënten en ons doel is niet om de grootste firma te zijn; onze focus ligt eerder bij onze inzet om één firma te ontwikkelen waar aan klanten op een naadloze manier over de gehele wereld de allerbeste fiscale en juridische diensten wordt geboden,” aldus Mark Vorsatz, Chairman van Andersen Global en CEO van Andersen. “Onze organisatie zet zich niet alleen in voor onze cliënten, maar ook voor het investeren in onze mensen en in de volgende generatie. We delen allen dezelfde waarden en visie, ongeacht grenzen, en het is niet meer dan juist dat dit ook in onze gemeenschappelijke naam tot uiting komt”.

De route die de organisatie heeft afgelegd begon in 2002, toen 23 vroegere partners van Arthur Andersen de firma voor alleen belastingadvies, WTAS, ontwikkelden. In 2014 begon de Amerikaanse aangesloten firma het merk “Andersen Tax” aan te nemen en maakte zeer recent de overgang naar het merk Andersen in 2019. De wereldwijde organisatie is exponentieel gegroeid sinds de oprichting in 2013 van Andersen Global (voorheen WTAS Global) door de grondlegger in de VS, de aangesloten firma Andersen Tax LLC. Na de introductie van het mondiale platform in Europa, debuteerde Andersen Global in 2015 in Latijns-Amerika. De regio is sindsdien uitgebreid naar meer dan 34 locaties, 1000 fiscale en juridische professionals en heeft nu 90 partners.

Leonardo Mesquita, Regional Managing Director voor Latijns-Amerika voegde toe: “Het fundament van onze organisatie is gebaseerd op onze gemeenschappelijke visie om onafhankelijk te blijven en onze klanten wereldwijd te voorzien van naadloze, synergetische diensten. Wij zijn erop gebrand een merk te hebben dat wat we al weten weergeeft – wij zijn één firma.”

In de loop van het volgende jaar, zullen wereldwijd aangesloten firma’s het merk Andersen blijven overnemen, terwijl Andersen Global door zal gaan met zijn uitbreidingsinspanningen in cruciale markten, waaronder het Caraïbisch gebied, Latijns-Amerika, Afrika en het Midden-Oosten.

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch zelfstandige, onafhankelijk aangesloten firma’s met fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 6000 professionals en een aanwezigheid in meer dan 191 locaties via aangesloten bedrijven en samenwerkende bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr