00:20 uur 21-08-2020

ProAmpac lanceert MAKR, een virtuele configurator voor flexibele verpakkingen

CINCINNATI–(BUSINESS WIRE)– ProAmpac, de leider in flexibele verpakkingen, kondigde vandaag de lancering aan van hun online configurator voor verpakkingsontwerp, het merk MAKR (uitgesproken als Make Er). Met MAKR kunnen gebruikers op afstand aangepaste driedimensionale verpakkingsontwerpen maken in zowel film- als papiervorm, die vervolgens kunnen worden geprototypeerd in het Design and Sample Lab (DASL) van het bedrijf.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20200820005842/nl/

DESIGNING A POUCH: Screen shot of ProAmpac's MAKR, the online configurator for remotely designing flexible packages, the newest of the company's Bridge virtual offerings for customers. (Photo: Business Wire)

DESIGNING A POUCH: Screen shot of ProAmpac’s MAKR, the online configurator for remotely designing flexible packages, the newest of the company’s Bridge virtual offerings for customers. (Photo: Business Wire)

“Via DASL bedenken, ontwerpen en prototyperen we sinds 2014 samples in samenwerking met klanten. MAKR tilt ons samenwerkingsproces naar een ander niveau door ideevorming en ontwerp over te zetten naar een virtueel proces. Gebruikers kunnen in de app interageren met verschillende flexibele vormen, formaten, figuren en kunst voor verpakkingen op manieren die hun ideeën tot leven brengen, ongeacht waar ze zich bevinden. Met zo velen van onze klanten die op afstand werken tijdens de pandemie, is het nog relevanter om virtuele zelfbedieningsmogelijkheden te bieden,” aldus Sal Pellingra, vice president global application & innovation.

Met MAKR kunnen gebruikers bijna elke flexibele verpakkingsvorm kiezen die ProAmpac produceert. De gebruiker kan vervolgens zijn/haar eigen verpakking op maat ontwerpen met behulp van kenmerken zoals: afmetingen van de verpakking, sluitingen, handvatten en zelfs de vorm van het zakje. Ten slotte kunnen gebruikers afbeeldingen toevoegen en online een bestelling plaatsen voor hun voltooide verpakkingsontwerp. Het DASL-team van ProAmpac zal er daarna voor zorgen dat alle details correct zijn, de bestelling afronden, het aangepaste prototype maken en rechtstreeks naar de aanvrager verzenden.

“Dit is weer een geweldig voorbeeld van de toonaangevende innovatie van ProAmpac. We hebben ons consequent gedifferentieerd, niet alleen met productie van wereldklasse, maar ook door verpakkingsontwerpdiensten te leveren die vergelijkbaar zijn met die van ontwerpbureaus. MAKR breidt onze middelen voor samenwerking uit en maakt het voor klanten gemakkelijker om producten in recordtijd vanaf het ontwerp op de markt te brengen,” stelde Pellingra. “We hebben al geweldige feedback gekregen van de klanten van onze soft-launch-partners en zullen MAKR en andere virtuele mogelijkheden uitbouwen om het voor klanten gemakkelijker te blijven maken om van nieuwe verpakkingsideeën een commerciële realiteit te maken,” vervolgde Pellingra.

MAKR is het nieuwste aanbod in een groeiend aantal virtuele aanbiedingen met toegevoegde waarde voor ProAmpac-klanten onder de merknaam Bridge. Eerder dit jaar lanceerde ProAmpac Bridge Remote Trial Management (RTM), een optie waarmee een ProAmpac Customer Technical Service Expert de producttests van een klant op afstand kan bekijken en ervoor kan zorgen dat de verpakkingsproducten efficiënt werken.

“Bij ProAmpac is het bedienen van onze klanten onze topprioriteit en sinds het begin van COVID-19 hebben we te maken gekregen met een toenemende vraag als het gaat om virtuele ondersteuningsverzoeken. Dit bracht ons ertoe om onze digitale innovatieplatforms te versnellen. MAKR en Bridge RTM zijn nog maar het begin. We hebben binnenkort meer tools en aanbiedingen om ervoor te zorgen dat onze klanten de virtuele ondersteuning en service krijgen die ze nodig hebben,” verklaarde Adam Grose, Chief Commercial Officer. “We zijn van mening dat de lancering van MAKR het voor onze klanten gemakkelijker zal maken om zaken te doen met ProAmpac, wat uiteindelijk het doel is van ons hele digitale productaanbod.”

Neem contact op met Nicole.Cocuzzi @Proampac.com) of ga naar ProAmpac.com/DASL voor meer informatie over MAKR of andere aanbiedingen van ProAmpac die via DASL beschikbaar zijn.

Video

demonstratie van MAKR

Over ProAmpac

ProAmpac is een toonaangevend wereldwijd bedrijf in flexibele verpakkingen met een uitgebreid productaanbod dat ongeëvenaard is in de branche. Wij bieden creatieve verpakkingsoplossingen, brancheleidende klantenservice en bekroonde innovatie op een diverse wereldwijde markt. We laten ons in ons werk leiden door vier kernwaarden die de basis vormen voor ons succes: integriteit, intensiteit, innovatie en betrokkenheid. Het in Cincinnati gevestigde ProAmpac is in handen van Pritzker Private Capital, samen met het management en mede-investeerders. Ga voor meer informatie naar ProAmpac.com.

Over Pritzker Private Capital

Pritzker Private Capital werkt samen met middelgrote bedrijven gevestigd in Noord-Amerika met leidende posities in de fabrikaten-, dienstverlenings- en gezondheidszorgsector. De gedifferentieerde kapitaalbasis met een lange looptijd van het bedrijf zorgt voor efficiënte besluitvorming, brede flexibiliteit met transactiestructuur en investeringshorizon, en afstemming met alle belanghebbenden. Pritzker Private Capital bouwt bedrijven voor de lange termijn en is een ideale partner voor ondernemingen en familiebedrijven. Voor meer informatie kunt u terecht op PPCPartners.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Kristy Paulin

ProAmpac

(413) 875-9872

Kristy.Paulin@ProAmpac.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr