21:33 uur 20-08-2020

Andersen Global gaat samenwerkingsovereenkomst aan met Ajo & Co. Advocates

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global zet de versterking van zijn aanwezigheid in Afrika voort door een samenwerkingsovereenkomst met Ajo & Co. Advocates, een van de grootste advocatenkantoren in de Republiek Zuid-Soedan.

De in Juba gevestigde firma werd in 2013 opgericht en wordt beschouwd als een van de meest prominente zakelijke advocatenkantoren in het land. Ajo & Co. Advocates telt 12 professionals die juridische diensten verlenen op het gebied van belastingzaken, arbeidsrecht, procesvoering, vastgoed, ondernemingsrecht, handelsrecht, en olie en gas.

“In de hedendaagse mondiale economie en een steeds complexer wordende zakenwereld vereist de Afrikaanse markt grensoverschrijdende, efficiënte belastingzaken en juridische diensten met behoud van superieure oplossingen,” zei kantoorbeherend partner Ajo Noel Julius. “Onze samenwerking met Andersen Global getuigt van onze toewijding aan rentmeesterschap en biedt onze cliënten op naadloze wijze een geïntegreerde benadering van zowel belastingzaken als juridische diensten.”

“Ajo & Co. Advocates toont duidelijk een karakter en cultuur die synergetisch zijn met de aangesloten en samenwerkende firma’s binnen onze organisatie,” zei Mark Vorsatz, bestuursvoorzitter van Andersen Global en CEO van Andersen. “De toewijding van Ajo en zijn team aan onafhankelijkheid en transparantie, evenals hun bewezen expertise, zijn ongeëvenaard binnen de Zuid-Soedanese markt. Deze samenwerking is wederom een belangrijke ontwikkeling voor onze uitbreiding in Afrika, een continent waar we diepte en breedte aan ons platform blijven toevoegen.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch zelfstandige, onafhankelijke firma’s met fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 6.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 191 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr