22:54 uur 19-08-2020

Andersen Global breidt uit in Afrika door de toevoeging van Eritrea’s oudste en grootste advocatenkantoor

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global breidt haar regionale dekking in Oost-Afrika verder uit door een samenwerkingsovereenkomst met Berhane Gila-Michael and Associates, het oudste en grootste advocatenkantoor in Eritrea.

Het kantoor werd in 1947 opgericht als Gila-Michael Bahta, en in 1974 werd de naam gewijzigd in Berhane Gila-Michael and Associates. Het kantoor biedt een verscheidenheid aan juridische diensten, waaronder ondernemingsdiensten, bedrijfsdiensten, procesvoering en advisering aan cliënten in de sectoren mijnbouw, olie en gas, landbouw, bank- en financiële sector en de bouw. Berhane Gila-Michael and Associates is ook het enige kantoor in Eritrea dat in Chambers Global als Tier 1 is gecategoriseerd.

“Ons kantoor blijft zich ervoor inzetten om onze klanten op het hoogste niveau van dienst te zijn met ons zeer capabele team van deskundigen,” lichtte Berhane toe. “De samenwerking met Andersen Global positioneert ons om te groeien en ons bereik internationaal te bevorderen en stelt ons in staat onze cliënten de middelen van een wereldwijd kantoor te bieden, ongeacht grenzen.”

“Onze samenwerking met Berhane Gila-Michael and Associates illustreert onze toewijding om de allerbeste diensten op een naadloze manier te leveren, met de beste en slimste professionals in ons team,” aldus Mark Vorsatz Andersen Global Chairman en Andersen CEO. “Berhane en zijn team laten de hoogste professionele standaarden zien en ik heb er alle vertrouwen in dat dit een synergetische kans voor ons is als wij het platform en de mogelijkheden van onze organisatie in de regio Afrika uitbreiden.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch zelfstandige, onafhankelijke kantoren met fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 6000 professionals en een aanwezigheid in meer dan 190 locaties via aangesloten en samenwerkende bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr