22:04 uur 13-08-2020

Andersen Global zet Afrikaanse uitbreiding voort in belangrijke markten. Debuteert in Mali

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global kondigt haar debuut in Mali aan via een samenwerkingsovereenkomst met het in Bamako gevestigde belasting- advocatenkantoor Juri-Partner, waarmee een complementaire aanwezigheid wordt toegevoegd naarmate de organisatie haar uitbreiding in belangrijke markten in heel Afrika voortzet.

Juri-Partner, een van de grootste firma’s in Mali, is uitgegroeid tot drie partners en meer dan 20 professionals, waaronder twee belastingspecialisten. Managing Partner Mamadou Diarra en zijn team bieden een volledig scala aan fiscale en juridische diensten, zoals zaken, mijnbouw, telecommunicatie, belastingen, arbitrage en algemene commerciële fiscale en juridische diensten aan particuliere en institutionele activiteiten, zowel nationaal als internationaal.

“We streven naar het creëren van klantrelaties die zijn gebaseerd op vertrouwen en transparantie en zijn toegewijd aan rentmeesterschap en onafhankelijkheid.” aldus Mamadou. “Bedrijven worden steeds mondialer, en de behoeften van klanten kunnen per land en rechtsgebied verschillen. Door de brede dekking en expertise van Andersen Global te combineren met onze lokale diepgaande marktkennis, positioneert deze samenwerking ons goed om onze klanten te helpen door hun juridische en fiscale behoeften te navigeren. We kijken ernaar uit om samen te werken met de andere leden en samenwerkende firma’s in onze West-Afrikaanse regio en wereldwijd.”

“Mamadou en zijn team hebben een breed erkende reputatie voor uitmuntendheid en delen onze toewijding om de lat hoog te leggen als het gaat om klantenservice.” aldus Mark Vorsatz, Andersen Global Chairman en CEO van Andersen. “Deze gemeenschappelijke visie biedt een stevige basis voor hechte werkrelaties en de ontwikkeling van een uitstekende praktijk. We streven ernaar om de norm te stellen voor fiscale en juridische diensten in Afrika en wereldwijd door betrouwbare bedrijfsadviseurs te zijn, de waarden van onze organisatie te tonen en de beste oplossingen op een naadloze manier te aan te bieden.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch zelfstandige, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 6.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 189 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr