10:59 uur 12-08-2020

Andersen Global verbetert zijn Afrika-platform met de toevoeging van een advocatenkantoor in Gabon

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global kondigt haar uitbreiding naar Gabon aan waardoor het wereldwijde platform van het bedrijf verder wordt versterkt en breedte wordt toegevoegd aan de regionale voetafdruk van Andersen Global in Centraal Afrika. De uitbreiding vindt plaats door middel van een samenwerkingsovereenkomst met het in Libreville gevestigde advocatenkantoor Business & Law Consulting (B & Law Consulting).

Het advocatenkantoor, opgericht in 2017, is samengesteld uit meer dan 10 professionals die bedrijven adviseren over contractrecht, vennootschapsrecht, handelsrecht, fiscaal recht, internationale handel, arbeidsrecht en algemeen ondernemingsrecht.

“We zijn toegewijd om onze klanten te voorzien van de beste oplossingen en om de transparantie en onafhankelijkheid bij het afhandelen van klantaangelegenheden te behouden,” aldus Managing Partner Khadidjatou Boussougou. “Samenwerken met Andersen Global is een geweldige kans voor ons om voort te bouwen van ons momentum en de kwaliteit van onze diensten aan onze klanten te verbeteren op internationaal niveau.”

Mark Vorsatz, Andersen Global Chairman en CEO van Andersen zei, “Ik ben onder de indruk van de efficiëntie en het enthousiasme van B & Law Consulting. We delen een gemeenschappelijke visie om de hoogste kwaliteit van de klantenservice te garanderen door middel van onze afgestemde waarden. Deze samenwerking zal onze uitbreiding in Afrika verder versterken en ervoor zorgen dat we een uitgebreide geografische dekking blijven behouden.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch zelfstandige, onafhankelijke firma’s met fiscale- en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, bestaat nu wereldwijd uit meer dan 6.000 professionals en heeft een aanwezigheid in meer dan 188 locaties door middel van aangesloten en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr