23:30 uur 11-08-2020

K2View haalt $ 28 miljoen op om de snelle uitbreiding in de DataOps-markt te versnellen

De financiering zal het snelle groeitraject van K2View ondersteunen, omdat het bedrijven helpt realtime toegang te krijgen tot hun gegevens terwijl de kosten worden gestroomlijnd.

  • Het K2View-platform brengt alle verschillende gegevens van een bedrijf samen om een breed scala aan zakelijke en technische transformaties mogelijk te maken.
  • De investering wordt geleid door Forestay Capital en ondersteund door Genesis Partners.
  • Veranderende economische omstandigheden en regelgeving vereisen dat bedrijven realtime toegang hebben tot hun gegevens zonder extra kapitaaluitgaven toe te hoeven voegen, waardoor een enorme marktkans wordt gecreëerd voor het gepatenteerde DataOps-platform van K2View.

DALLAS en TEL AVIV, Israël–(BUSINESS WIRE)– K2View, een toonaangevende leverancier van realtime DataOps-oplossingen, heeft vandaag zijn financieringsronde van $ 28 miljoen aangekondigd, waarmee de groei en expansie van het bedrijf in de opkomende DataOps-markt zal versnellen.

Forestay Capital leidde de ronde samen met financiering van Genesis Partners. Het volgt direct op een snelle groei met meer dan 75 procent CAGR aan inkomsten, met een sterke eerste helft van 2020. Deze investering wordt gebruikt om de go-to-market-strategie van het bedrijf te ondersteunen terwijl het zijn uitbreiding voortzet in markten die rijp zijn voor de transformatie met DataOps, zoals telecom, financiële dienstverlening, gezondheidszorg, verzekeringen, logistiek en meer.

“De snelste methode om echte flexibiliteit en uitzonderlijke klantervaring te bereiken, is om met een bedrijf dat meer een dan 30 jaar is aangestuurd door toepassingen over te stappen naar een door gegevens aangestuurd bedrijf. Dit is een cruciaal onderdeel voor digitale transformatie en een enorme kans voor ons,” aldus Achi Rotem, CEO en medeoprichter van K2View. “Terwijl we naar de volgende fase van onze groei kijken, is het onze visie om bedrijven te blijven helpen hun potentieel te benutten door een snellere, betere en kosteneffectievere manier te bieden om toegang te krijgen tot en controle over gegevens te krijgen. Financiering van deze omvang bereiken te midden van een wereldwijde pandemie, bewijst nogmaals ons zakelijke potentieel. Forestay Capital en Genesis Partners delen onze visie voor de toekomst en zijn vanzelfsprekende partners om ons te helpen onze groei te versnellen.”

Gegevens, de grootste troef van een bedrijf, zijn opgeslagen in honderden verschillende toepassingen en op verschillende locaties, in verschillende technologieën en structuren. In deze IT-omgeving kunnen bedrijven niet snel handelen en tegelijkertijd een goede klantervaring bieden. De gepatenteerde aanpak en unieke architectuur van K2View leveren de gegevens die bedrijven nodig hebben, exact hoe en wanneer ze die nodig hebben, en dit allemaal in realtime. Sinds de lancering van zijn platform in 2015 heeft K2View zijn visie en technologie bewezen bij het helpen om complexe uitdagingen met gegevens aan te pakken bij enkele van ‘s werelds grootste bedrijven.

Het platform biedt in slechts milliseconden de juiste gegevens aan de juiste persoon op het juiste moment en stelt bedrijven in staat al hun gegevens te operationaliseren en holistische toegang te krijgen tot wat het belangrijkst is voor hun bedrijf, terwijl de marktintroductietijd wordt verkort van maanden tot weken.

Veranderende economische omstandigheden creëren een nog grotere druk voor IT-teams om meer voor elkaar te krijgen met aanzienlijk minder middelen. K2View plaatst efficiënte, elegante oplossingen in handen van zijn gebruikers en levert in slechts een aantal weken wat normaal maanden of zelfs jaren zou duren met traditionele gegevensbeheertechnieken. Dit helpt bedrijven om de kosten aanzienlijk te verlagen en tegelijkertijd innovatie te versnellen met uitdagende gebruikssituaties zoals testgegevensbeheer, klantgegevenshubs en naleving van regelgeving op het gebied van gegevensbescherming.

“Terwijl bedrijven een digitale transformatie ondergaan om zich aan te passen aan een veranderende wereldeconomie en regelgevende omgeving, verandert de disruptieve technologie van K2View het gebruik van gegevens om de bedrijfsinnovatie te versnellen,” aldus Frederic Wohlwend, Managing Partner bij Forestay Capital. “We zijn verheugd om samen te werken met dit getalenteerde en visionaire team in hun volgende groeitraject en het bedrijf over de hele wereld te op te schalen om organisaties te helpen hun meest complexe uitdagingen met gegeven aan te pakken.”

“De gepatenteerde oplossing van K2View helpt bedrijven om snel en kosteneffectief een 360-graden realtime weergave van gegevens te verkrijgen, een uitdaging die de innovatie van IT bij bedrijven heeft belemmerd,” aldus Gary Gannot, Managing Partner bij Genesis Partners. “De DataOps-markt heeft onbeperkte kansen en groeipotentieel, en K2View is gereed om zijn leidende positie te versterken en de volgende golf van marktuitbreiding ondersteunt.”

Over K2View

K2View is een vooraanstaand leverancier van geavanceerde dataontwikkeling, data-integratie en dataleveringssoftware die de belofte met zich meebrengt van een perspectief van een 360-graden zicht op data naar het volgende niveau. Hun paradepaardje, K2View Fabric, gebruikt gepatenteerde logische eenheidstechnologie om snelle, gemakkelijke en veilige toegang tot en controle van alle gegevens van een organisatie mogelijk te maken, waarbij het niet uitmaakt hoeveel verschillende systemen en databronnen het bedrijf heeft. K2View levert realtime holistische toegang en operationele inzichten voor welke data dan ook die er het meest toedoen voor organisaties in elke bedrijfstak, precies op het moment waarop ze deze nodig hebben, met als gevolg versnelling van transformaties op het gebied van klantervaring, gebruikmaken van de cloud, activiteiten, IT-modernisering en risico en naleving. U vindt meer informatie op www.k2view.com en u kunt ons volgen op @k2view.

Over Forestay Capital

Forestay is opgericht in 2017 en investeert in de technologiesector, richt zich op innovatieve, omzetgenererende technologiebedrijven in Europa, Israël en de VS, die gevestigde modellen en de bestaande situatie uitdagen, voornamelijk via software en gegevens. Het maakt deel uit van Waypoint Captial, voorgezeten door Ernesto Bertarelli, die een brede portefeuille van toonaangevende vermogensbeheer- en investeringsactiviteiten ondersteunt. (www.forestaycapital.com)

Over Genesis Partners

Genesis Partners is een toonaangevend Israëlisch durfkapitaalbedrijf met een sterke staat van dienst en banden met de Israëlische ondernemersgemeenschap en de wereldwijde technologiebranche. Het team bestaat uit durfkapitaalprofessionals met uitgebreide ervaring in durfkapitaal, kapitaalmarkten, technologie, operationeel management en ondernemerschap. Met meer dan $ 600 miljoen onder beheer, meer dan 100 investeringen en 38 beëindigingen met een huidige totale marktwaarde van $ 22 miljard, richt Genesis Partners zich nu op investeringen in de groeifase in de sectoren informatietechnologie en digitale transformatie. Genesis Partners werd in 1996 opgericht door Eddy Shalev en Dr. Eyal Kishon en in 2000 kwam Gary Gannot erbij.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sarah Jenne

Idea Grove, voor K2View

sjenne@ideagrove.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr