20:31 uur 06-08-2020

Andersen Global sluit een samenwerkingsovereenkomst met CFA Afrique in Burkina Faso

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global zet zijn West-Afrikaanse uitbreiding voort via een samenwerkingsovereenkomst met CFA Afrique, een belasting- en advocatenkantoor in Ouagadougou. Hiermee wordt het debuut van de organisatie in Burkina Faso gemarkeerd en wordt de groeiende aanwezigheid van Andersen Global op het Afrikaanse continent verder aangetoond.

CFA Afrique is opgericht in 2004, wordt geleid door Office Managing Director Brahima Guire, en is uitgegroeid tot bijna 20 professionals die een groot aantal klanten, zowel regionaal als internationaal, adviseren. Het kantoor biedt een verscheidenheid aan fiscale en juridische diensten, waaronder belastingconsultancy en -advies, belastingnaleving, overdrachtsprijzen, bedrijfs- en handelsrecht en fiscale structurering.

“Onze klanten een op maat gemaakte aanpak en de allerbeste oplossingen bieden zijn onze topprioriteiten.” aldus Brahima. “De uitbreidingsstrategie en de focus van Andersen Global op het bieden van hoogwaardige fiscale en juridische diensten aan klanten versterken ons concurrentievoordeel en stellen ons in staat onze grensoverschrijdende klantenkring beter te bedienen. We kijken ernaar uit om met onze collega’s over de hele wereld naadloze innovatieve en klantgebaseerde oplossingen te blijven leveren op wereldwijd niveau.”

Mark Vorsatz, Anderson Global Chairman Andersen en Anderson CEO voegde eraan toe: “CFA Afrique is een bedrijf dat is gebouwd op rentmeesterschap en transparantie. Brahima en zijn team hebben al een hechte, nauwe samenwerking met ons team in Ivoorkust, Mondon Conseil, wat de basis voor succes vormt, aangezien we onze aanwezigheid in Afrika dit jaar aanzienlijk blijven voortzetten.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch zelfstandige, onafhankelijke firma’s met fiscale- en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 6.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 187 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr