00:01 uur 05-08-2020

Andersen Global wordt actief in Chili met de toevoeging van twee samenwerkende firma’s

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global wordt actief op de Chileense markt via samenwerkingsovereenkomsten met twee in Santiago gevestigde firma’s: advocatenkantoor Chirgwin Peñafiel en belastingkantoor SPASA Consulting. De firma’s werken nauw met elkaar samen en voegen diepte en breedte toe aan het Latijns-Amerikaanse platform van de organisatie terwijl het zijn gestage uitbreiding voortzet.

Chirgwin Peñafiel is opgericht in 2009, wordt geleid door Office Managing Partner Andrés Chirgwin en is een fullservice advocatenkantoor gespecialiseerd in handels- en ondernemingsrecht, M&A, energie, arbeidsrecht en banken en financiële instellingen. De firma werkt met een verscheidenheid aan zakelijke klanten en is sterk gericht op het verlenen van juridische ondersteuning aan multinationals met activiteiten in Chili, terwijl het ook Chileense bedrijven helpt met lokale en internationale juridische behoeften. Chirgwin Peñafiel is erkend door IFLR1000, Leaders League en Best Lawyers.

“Onze firma is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige, allesomvattende oplossingen aan onze lokale en internationale klanten,” aldus Andrés. “De capaciteiten van Andersen Global stellen ons in staat om wereldwijd naadloos, de allerbeste oplossingen te bieden. We kijken ernaar uit om samen te werken met gelijkgestemde personen die onafhankelijkheid en transparantie bij het afhandelen van zaken van klanten waarderen.”

SPASA Consulting levert al meer dan 20 jaar een volledig scala aan adviesdiensten met een focus op belastingadvies, accountingdiensten en salarisadministratie-naleving. De expertise van de firma omvat ook diepgaande kennis van en inzicht in IFRS en belastingplichtregels, evenals een sterke focus op Australische bedrijven die in Chili werken.

“Wij zijn van mening dat kwaliteitswerk rentmeesterschap en een vertrouwde relatie met de klant vereist, evenals specifieke kennis van hun bedrijf en branche,” aldus Rodrigo Guerrero, Managing Partner van SPASA Office. “De geïntegreerde benadering van Andersen Global om zowel fiscale als juridische diensten te verlenen, is buitengewoon complementair voor ons bestaande klantenbestand en de sterke werkrelatie die al bestaat tussen Chirgwin Peñafiel en SPASA Consulting. Dit geeft ons het concurrentievoordeel in onze markt terwijl we ons werk met zowel lokale als internationale klanten voortzetten.”

Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz voegde eraan toe: “Chirgwin Peñafiel en SPASA Consulting hebben een hechte werkrelatie ontwikkeld. Deze dynamische en innovatieve firma’s brengen een hoog niveau van enthousiasme en toewijding mee waardoor ze uitstekend bij onze organisatie passen. Chili is een belangrijke regio voor onze uitbreidingsplannen in Zuid-Amerika, en de synergetische strategie van de firma’s, samen met hun inhoudelijke expertise en kennis van de markt, zal het wereldwijde platform van onze organisatie versterken.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch zelfstandige, onafhankelijke firma’s met fiscale- en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 6.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 186 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr