09:30 uur 03-08-2020

REPLY: Protocube Reply presenteert zijn Virtual Interactive Showroom-oplossing voor de virtualisatie van omgevingen en producten

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Protocube Reply, het bedrijf van de Reply Group dat gespecialiseerd is in het creëren van virtuele omgevingen, stelt vanaf vandaag zijn Virtual Interactive Showroom-oplossing beschikbaar, gericht op het virtualiseren van omgevingen en producten voor B2C- en B2B-markten.

Door het potentieel dat 3D-technologie biedt, maakt de oplossing een effectieve digitale transpositie mogelijk van objecten en evenementen die traditioneel noodzakelijk zijn door fysieke interactie, zoals tentoonstellingslocaties, beurzen en consumentenproducten. De oplossing heeft als doel in te spelen op de behoeften aan nieuwe kansen en vormen van zakendoen beschreven door de bedrijven en klanten die het meest zijn getroffen door de COVID-19-uitbraak.

Virtual Interactive Showroom is met name gericht op exploitanten en spelers in de beursbranche vanwege de hoge mate van betrokkenheid bij en contact met klanten en bezoekers (kopers, retailers, eindklanten). De oplossing maakt een naadloze verkenning van virtuele omgevingen mogelijk, onafhankelijk of met de ondersteuning van externe beheerders, die fysieke ervaringen reproduceren zoals aankopen doen in showrooms of deelnemen aan evenementen en beurzen.

Enkele van de vele functies die de oplossing biedt, zijn: het creëren van virtuele 3D- of fotografische omgevingen, browsen vanaf mobiele telefoons of pc’s, co-browsing videochatdiensten, het beheer van aanmeldingen en boekingen, realtime visualisatie van 3D- en AR-producten en productverlanglijstjes.

Onlangs heeft de invoering van de Virtual Interactive Showroom-oplossing de lancering mogelijk gemaakt van de eerste volledig digitale textielbeurs in Italië, het Bsamply Tradeshow Project, dat zal worden bijgewoond door de belangrijkste leveranciers in het Italiaanse textieldistrict.

°°°

PROTOCUBE REPLY

Protocube Reply is gespecialiseerd in het maken en beheren van 3D-bronnen en biedt gespecialiseerde producten en diensten aan op het gebied van 3D-printen en additieve productie. Met behulp van enkele van de meest geavanceerde technologieën die momenteel op de markt beschikbaar zijn, ontwikkelt Protocube Reply 3D-inhoud en toepassingen die zijn ontworpen om de verschillende stadia van productontwikkeling te optimaliseren en de voordelen van 3D-visualisatie in de communicatie- en marketingsector te benutten. https://protocube.it/?lang=en

REPLY

Reply [MTA, STAR: REY, ISIN: IT0005282865] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als een netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven definieert en ontwikkelt Reply zakelijke modellen die mogelijk worden gemaakt door de nieuwe modellen van big data, cloud computing, digitale media en het internet der dingen. Reply levert advies-, systeemintegratie- en digitale diensten aan organisaties in de sectoren telecom en media; industrie en dienstverlening; bankwezen en verzekeringen; en openbaar bestuur. www.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com

Aaron Miani

a.miani@reply.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr