21:57 uur 30-07-2020

Andersen Global zet uitbreiding in West-Afrika voort met de toevoeging van een belasting- en juridisch kantoor in Benin

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global kondigt aan dat het nu aanwezig is in Cotonou, Benin, dankzij de toevoeging van de samenwerkende firma Fiduciaire Conseil and Assistance (FCA), een full-service belasting- en juridisch kantoor dat 20 jaar geleden is opgericht.

Het bedrijf, onder leiding van Managing Partner Sybel Akuesson, combineert een sterk, gebalanceerd belasting- en juridisch kantoor waarvan de 17 professionals hulp bieden op het gebied van arbeidsrecht en ondernemingsrecht evenals volledige belastingcapaciteiten voor bedrijven die actief zijn in verschillende industrieën.

“In een wereld die steeds complexer wordt, vraagt de Afrikaanse markt steeds meer om een hogere snelheid en schaal voor het zakendoen, vooral op het gebied van de vraag naar juridische diensten”, zei Sybel. “Wij zijn in de geest van rentmeesterschap altijd op zoek naar manieren om als bedrijf te groeien en verbeteren en onze samenwerking met Andersen Global zorgt ervoor dat we wereldwijd naadloos kunnen voldoen aan alle belasting- en juridische vereisten van onze klanten.”

“Sybel en zijn team delen de toewijding van onze organisatie aan onafhankelijkheid en transparantie”, zei Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz. “Een samenwerking aangaan met individuen die hetzelfde denken brengt ons in een positie om nog uitgebreidere, best mogelijke oplossingen te bieden aan onze klanten en verbreedt en verdiept onze aanwezigheid in Afrika, in het bijzonder West-Afrika. Ze hebben op dit moment al bestaande relaties met veel van onze samenwerkende firma’s in West-Afrika, wat van onschatbare waarde is en ons de mogelijkheid biedt om ons voordeel ten opzichte van onze concurrentie in deze regio te behouden. We zijn bijna klaar met onze uitbouw in West-Afrika en zijn nu de grootste firma in de regio én het continent.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch zelfstandige, onafhankelijke aangesloten bedrijven bestaande uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 6.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 184 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr