13:47 uur 29-07-2020

Skilling breidt haar wereldwijde aanwezigheid uit naar Londen

NICOSIA, Cyprus– (BUSINESS WIRE) – Forex en CFD online handelsplatform Skilling zette door met zijn wereldwijde expansie in 2020 en breidde zijn fysieke aanwezigheid uit naar Londen, VK, onder zijn nieuwe senior benoeming, David Berg. David kwam eerder deze maand bij Skilling Group als global sales director en is verantwoordelijk voor het creëren van een wereldwijde commerciële klantgerichte divisie voor Skilling in het VK.

In reactie op de afspraak zei Pavel Spirin, CCO bij Skilling Group:

“Londen is een wereldwijd financieel centrum en voor ons een belangrijke locatie wat betreft groei en verdere expansie. Het geeft ons niet alleen toegang tot, waarschijnlijk, ‘s werelds meest diverse talentpool, maar positioneert ons ook goed voor het opbouwen van belangrijke relaties in de branche met onze klanten, leveranciers en regelgevende autoriteiten. David is een belangrijke medewerker voor ons, en ik ben erg enthousiast om het door te nemen. ”

Skilling heeft eerder dit jaar al een FCA UK Branch-autorisatie verkregen om na de Brexit in het VK te blijven opereren en zal in eerste instantie een representatief kantoor in Londen openen om de onmiddellijke aanwervings- en strategische doelen in 2020 te accommoderen, met verdere evaluatie aan het einde van het jaar.

David voegt zich bij Skilling met meer dan 13 jaar ervaring in de sector, waar hij eerder verschillende senior sales- en commerciële functies bekleedde bij onder meer ActivTrades, ATFX, eToro, London Capital Group.

“Ik ben heel blij om bij Skilling te komen in zo’n opwindende fase in de groeicyclus van het bedrijf en ik kijk er naar uit om de verkoop en commerciële activiteiten vanuit Londen te stimuleren met nieuwe productaanbiedingen en initiatieven,” zei David, commentaar op zijn nieuwe rol bij Skilling Group.

69% van de particuliere beleggersaccounts verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven het hoge risico te lopen uw geld te verliezen.

Skilling Extends Its Global Presence to London

NICOSIA, Cyprus–(BUSINESS WIRE)– Forex and CFD online trading platform Skilling pushed forward with its 2020 global expansion, extending its physical presence to London, UK, under its new senior appointment, David Berg. David joined Skilling Group earlier this month as a global sales director and is in charge of creating a global commercial customer facing division for Skilling in the UK.

This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20200729005382/en/

Forex and CFD online trading platform Skilling pushed forward with its 2020 global expansion, extending its physical presence to London, UK. (Photo: Business Wire)

Forex and CFD online trading platform Skilling pushed forward with its 2020 global expansion, extending its physical presence to London, UK. (Photo: Business Wire)

Commenting on the appointment, Pavel Spirin, CCO at Skilling Group has said:

“London is a global financial centre and a key location for us in terms of growth and further expansion. Not only does it give us access to, probably, the world’s most diverse talent pool but also positions us well for building key relationships in the industry with our customers, suppliers, and regulatory authorities. David is a key hire for us, and I am very excited to see it through.”

Skilling has already obtained an FCA UK Branch authorisation earlier this year, to continue operating in the UK after Brexit, and will initially open a representative office in London to accommodate its immediate hiring and strategic goals in 2020, with further evaluation to follow at the end of the year.

David joins Skilling with over 13 years of industry experience having previously served in various senior sales and commercial roles at ActivTrades, ATFX, eToro, London Capital Group, among others.

“I am thrilled to join Skilling at such an exciting stage in the company’s growth cycle and look forward to driving the sales and commercial operations from London with new product offerings and initiatives,’’ David said, commenting on his new role at Skilling Group.

Founded in 2016, Skilling holds CySEC and FSA Seychelles licences, and an FCA UK Branch authorisation. The trading platform primarily operates in Europe, but expanded into non-European markets earlier this year with the acquisition of FSA Seychelles licence and addition of MetaTrader 4 trading platform.

69% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you can afford to take the high risk of losing your money.

Contacts

Skilling Group

Pavel Spirin

Chief Commercial Officer

marketing@skilling.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr