20:10 uur 28-07-2020

Andersen Global breidt bereik in West-Afrika uit; debuteert in Togo

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global kondigt haar debuut in Togo aan middels een samenwerkingsovereenkomst met VAS Consulting, een van de grootste belasting- en juridische firma’s in Lomé, die het bereik van de organisatie verbreedt en zo de uitbouw van haar platform in West-Afrika voortzet.

VAS Consulting werd opgericht in 2016 en staat onder leiding van beherend partner Valery Sindjalim. Het is een zakelijke, belasting- en juridische firma met professionals gericht op ondernemingsrecht, belastingen, het geldwezen, bedrijfsorganisaties en zakelijke overeenkomsten voor diverse cliënten in de olie- en gasindustrie, telecommunicatie, de industriële en financiële sectoren en particuliere en overheidsinstellingen.

“Onze firma is erop gericht onze cliënten een op maat gemaakte benadering te bieden om in hun belasting- en juridische behoeften te voorzien, en streeft ernaar om buitenlandse investeerders in Franstalig Afrika doeltreffend te ondersteunen,” zei Valery. “Onze samenwerking met Andersen Global verbetert ons vermogen om superieure diensten en kwalitatieve, naadloze dekking op internationaal niveau te leveren.”

Mark Vorsatz, bestuursvoorzitter van Andersen Global en CEO van Andersen, voegde daaraan toe: “Elk van onze aangesloten en samenwerkende firma’s moet cultureel en synergetisch binnen het geheel passen, en Valery en zijn team delen onze toewijding aan rentmeesterschap, onafhankelijkheid en transparantie. De samenwerking met VAS Consulting biedt onze organisatie de volgende stevige bouwsteen in onze voortdurende inspanningen om een nog robuustere aanwezigheid te creëren door het hele continent.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch zelfstandige, onafhankelijke aangesloten bedrijven bestaande uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 6.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 183 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr