20:55 uur 16-07-2020

Andersen Global zet uitbreiding in het Caraïbisch gebied voort met aanvullende vertegenwoordiging in Trinidad en Tobago

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global kondigt een uitgebreide aanwezigheid in Trinidad en Tobago aan met samenwerkende firma Johnson, Camacho & Singh, en verdiept zo het platform van de organisatie nu het haar inspanningen tot uitbreiding in de Caraïben versnelt.

Gevestigd in Port of Spain, Trinidad, het full-service advocatenkantoor geniet bekendheid door de hele regio met dertien advocaten die werkzaam zijn op het gebied van ondernemings- en handelsrecht, commerciële procesvoering, vastgoedontwikkeling en -overdracht, olie en gas, fusies en overnames, faillissementen, en het bank- en geldwezen. Daarnaast is de firma gerangschikt in Band 2 voor Algemeen Ondernemingsrecht in Trinidad en Tobago op de mondiale ranglijst van Chambers & Partners.

De partners van Johnson, Camacho & Singh zijn van mening dat de samenwerking met Andersen Global de volgende mijlpaal is voor de firma, omdat het hen in staat zal stellen om uit te breiden buiten de regionale markt en hun cliënten de middelen van een mondiale firma te bieden. Senior Partner, Stephen Singh, voegde daaraan toe: “Expertise en professionaliteit zijn belangrijke kwaliteiten voor iedere firma, maar transparantie en rentmeesterschap hebben de basis gelegd voor het succes van onze firma door ervoor te zorgen dat onze cliënten superieure oplossingen ontvangen.”

Mark Vorsatz, bestuursvoorzitter van Andersen Global en CEO van Andersen voegde daaraan toe: “De toevoeging van Johnson, Camacho & Singh verbreedt onze capaciteiten in het Caraïbisch gebied tijdens onze voortdurende uitbreiding in deze cruciale markt. Het team van Johnson, Camacho & Singh deelt de toewijding van onze organisatie aan onafhankelijkheid en toont de hoogste professionele standaarden in het behandelen van cliëntzaken, wat ons in staat zal stellen om op naadloze wijze belasting- en juridische diensten te blijven leveren.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch zelfstandige, onafhankelijke aangesloten bedrijven bestaande uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 6.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 180 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr