20:21 uur 14-07-2020

Andersen Global wordt actief in Trinidad en Tobago

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global zet haar expansie in het Caribisch gebied voort door middel van een samenwerkingsovereenkomst met full-service belastingbedrijf Robley Baynes, waarmee het debuut van de organisatie in Trinidad en Tobago wordt gemarkeerd.

Het bedrijf is opgericht in 2018 en biedt een volledige reeks diensten, waaronder belasting en advies, financieel, zakelijk en management. Het wordt geleid door partners Kendell Robley en Mikhail Baynes, en het dynamische en innovatieve bedrijf helpt klanten met oplossingen met toegevoegde waarde gericht op bedrijfsverbetering en groei, waarbij hun middelen en ervaring worden benut bij een breed scala aan klantbetrokkenheid.

“We streven er voortdurend naar om de allerbeste, klantgerichte oplossingen te bieden met een hoogwaardig team van professionals.” zeiden Kendell en Mikhail. “Onze samenwerking met Andersen Global stelt ons in staat om onze capaciteit en wereldwijde voetafdruk uit te breiden, wat kansen biedt voor een wereldwijde bredere en meer naadloze service.”

“We zijn verheugd om samen te werken met Kendall, Mikhail en hun team in Trinidad en Tobago. Door samen te werken met Robley Baynes zullen we onze mogelijkheid om klanten op het hoogste niveau te bedienen versterken, omdat ze een gemeenschappelijke visie delen en consequent hun toewijding aan rentmeesterschap, transparantie en onafhankelijkheid tonen.” zei Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz. “Het is voor ons belangrijk om fiscale en boekhoudkundige mogelijkheden te hebben in deze regio en het bedrijf vormt een hoeksteen voor onze uitbreiding in het gebied.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch zelfstandige, onafhankelijke aangesloten bedrijven bestaande uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 5.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 179 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr