06:35 uur 04-07-2020

Andersen Global breidt zich uit in het Caribisch gebied

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global heeft aangekondigd dat het een samenwerkingsovereenkomst is aangegaan met het in San Juan, Puerto Rico-gevestigde, belastingadvieskantoor BDO Tax LLC, dat over een volledige dienstenaanbod beschikt. Deze overeenkomst markeert het debuut van de organisatie in de regio.

BDO Tax LLC is in 2000 opgericht en staat onder leiding van Managing Partner Gaby Hernandez en wordt ondersteund door meer dan 140 professionals. Het bedrijf biedt een scala aan fiscale en zakelijke adviesdiensten aan meer dan 3.000 klanten, inclusief verrekenprijzen, particuliere diensten, transactie-adviezen, overheidscontracten, boekhoudkundige diensten en fiscale naleving met een specifieke focus op internationale belastingen en inkomend belastingadvies.

“Als voormalig Arthur Andersen-professional waardeer ik het belang en de impact van de samenwerking met gelijkgestemde individuen die dezelfde waarden en toewijding hebben met betrekking tot hun klanten,” zei Gaby. “Door onze samenwerking met Andersen Global zijn we beter in staat om een naadloze wereldwijde dekking te leveren en een uitgebreider dienstenaanbod aan te bieden.”

“Gaby heeft een zeer sterkste clientèle in de regio opgebouwd en zal een brede en synergetische regionale dekking bieden terwijl we onze aanwezigheid in het Caribisch gebied uitbreiden,” aldus Mark Vorsatz, Voorzitter van Andersen Global en CEO van Andersen. “Gaby en zijn team tonen onze inzet voor verantwoord beheer, onafhankelijkheid en transparantie, en ik heb er alle vertrouwen in dat we samen kunnen werken om het wereldwijde platform van onze organisatie en de mogelijkheden in deze regio uit kunnen breiden.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch zelfstandige, onafhankelijke aangesloten bedrijven bestaande uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, bestaat nu wereldwijd uit meer dan 5.000 professionals en heeft een aanwezigheid in meer dan 177 locaties door middel van aangesloten en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr