15:00 uur 01-07-2020

Parsec erkend als Gartner Peer Insights Customers’ Choice voor Manufacturing Execution Systems in maart 2020

De Gartner Peer Insights Customers’ Choice-onderscheiding is gebaseerd op feedback en beoordelingen van professionele eindgebruikers met ervaring in het aankopen, implementeren of gebruiken van het product of de dienst

ANAHEIM, Californië–(BUSINESS WIRE)– Parsec, een toonaangevende aanbieder van applicaties die zijn ontworpen om productie-activiteiten effectief te beheren, is verheugd te kunnen delen dat ze zijn verkozen als Gartner Peer Insights Customers’ Choice voor Manufacturing Execution Systems in maart 2020.

Parsec werkt al meer dan 30 jaar lang samen met productiebedrijven over de hele wereld om hun bedrijfsactiviteiten meetbaar te verbeteren. TrakSYS – het verenigde, geïntegreerde oplossingsplatform van Parsec – heeft een instrumentele rol gespeeld in dit proces door het beheer van hun activiteiten zo eenvoudig mogelijk te maken.

Gartner definieert Manufacturing Execution Systems als een “specialistische klasse van productiegerichte software die de uitvoer van real-time, fysieke processen betrokken bij de transformatie van basismaterialen in intermediaire of afgewerkte producten beheert, volgt en synchroniseert. Deze systemen coördineren deze uitvoer van werkorders met productieplanningsystemen en systemen op bedrijfsniveau, zoals ERP en product lifecycle management (PLM). MES-applicaties leveren ook feedback op procesprestaties en ondersteunen traceerbaarheid op component- en materiaalniveau, genealogie en, waar nodig, integratie met procesgeschiedenis. Deze capaciteiten staan in het verlengde van product/procesontwerp-afgifte (PLM) en werkorder-afgifte (ERP) tot en met de voltooiing van het productieproces. De blik van Gartner op de MES-markt omvat geen productie-automatiseringssoftware zoals supervisiecontrole en data-acquisitie (SCADA), gedistribueerde controlesystemen (DCS’s) of programmeerbare logica-regelaars (PLC’s).”

“Wij geloven dat onze verkiezing als Customers’ Choice voor Manufacturing Execution Systems in maart 2020 onze toewijding vertegenwoordigt aan het bieden van een product van wereldklasse, ondersteund door een uitstekende klantervaring,” zei Eddy Azad, oprichter en CEO van Parsec. “We blijven innoveren terwijl we onze product roadmap tot uitvoering brengen om in de behoeften van onze klanten te voorzien, en we zijn dankbaar voor de feedback die zij hebben gedeeld op Gartner Peer Insights.”

Krijg toegang tot een gratis exemplaar van het Gartner Peer Insights Voice of the Customer: Manufacturing Execution Systems-rapport via deze link.

Over Peer Insights:

Peer Insights is een online platform met beoordelingen en recensies van IT-software en -diensten die worden geschreven en gelezen door IT-professionals en technologie-beslissers. Het doel is om IT-leiders te helpen slimmere aankoopbeslissingen te maken en technologie-aanbieders te helpen hun producten te verbeteren door objectieve, onpartijdige feedback van hun klanten te ontvangen. Gartner Peer Insights omvat meer dan 215.000 geverifieerde recensies uit meer dan 340 markten. Bezoek voor meer informatie www.gartner.com/reviews/home.

Gartner Peer Insights Customers’ Choice vertegenwoordigt de subjectieve meningen van recensies, beoordelingen en gegevens van individuele eindgebruikers, toegepast volgens een gedocumenteerde methodologie; ze vertegenwoordigen niet de mening of goedkeuring van Gartner of haar dochterondernemingen.

Over Parsec:

Bij Parsec zijn we op een missie om te helpen uw productie-activiteiten zo eenvoudig mogelijk te maken door u meer inzicht, kennis en controle te geven. We doen dit door ons TrakSYS-softwareplatform, een geïntegreerde set applicaties ontworpen om productie-activiteiten effectief te beheren, te combineren met onze ruime ervaring in productie-IT, Lean-methodologie en levering van oplossingen. TrakSYS wordt ingezet in duizenden fabrieken, in meer dan 100 verschillende landen. Bezoek voor meer informatie www.parsec-corp.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Amanda Olmos

marketing@parsec-corp.com
+1 (714) 996-5302

Check out our twitter: @NewsNovumpr