22:33 uur 29-06-2020

CoinFLEX lanceert centraal geclearde en verhandelde repomarkt

Verkleint de kloof tussen directionele handelaren in eeuwigdurende contracten, spothandelaren, kredietnemers en kredietgevers

Geeft crypto-investeerders handelsflexibiliteit op de eerste fysiek geleverde futures exchange

HONGKONG–(BUSINESS WIRE)– CoinFLEX, ‘s werelds eerste exchange voor fysiek geleverde cryptovaluta futures, kondigde vandaag de lancering aan van de eerste centraal verhandelde repomarkt in de sector, mogelijk gemaakt met leverbare eeuwigdurende futures. CoinFLEX is de eerste exchange die leverbare eeuwigdurende futures ontwikkelt en aanbiedt.

De repomarkt van CoinFLEX heeft tot doel beleggers toegang te geven tot zeer liquide krediet-, leen- en winstmogelijkheden zonder gebruik te hoeven maken van de kanalen van de traditionele repomarkt, zoals banken of andere tussenpersonen. Het resultaat is een flexibeler handel en real-time toegang tot rendement. CoinFLEX heeft de repomarkt en eeuwigdurende futures voor cryptovaluta’s gecreëerd om een handelsomgeving te genereren die de marktdeelnemers ten goede komt, door een verhoging van de liquiditeit en een aanzienlijke verlaging van de kapitaalkosten.

Mark Lamb, Chief Executive Officer van CoinFLEX verklaart: “De oprichting van de repomarkt is een direct antwoord op de vraag van de markt naar eerlijke, transparante en flexibele handel voor alle marktdeelnemers. De invoering van leverbare eeuwigdurende futures geeft handelaren toegang tot zeer liquide hefboomderivaten met de mogelijkheid om te kiezen voor levering, wat tegelijkertijd een nieuw instrument voor risicobeperking betekent voor beleggers.”

“De CoinFLEX Repomarkt met leverbare eeuwigdurende CoinFLEX futures biedt beleggers de mogelijkheid om de voordelen van de traditionele handel te benutten in een nieuwe markt voor crypto, waar ze de opbrengst van hun investeringen kunnen vastleggen. Onder de huidige omstandigheden is de opbrengst in de traditionele financiële sector onzeker, waardoor de optie om de opbrengst van cryptovaluta’s vast te leggen een substantieel voordeel oplevert voor zowel dollar- als crypto-gebaseerde beleggers”, vervolgt Lamb.

CoinFLEX, dat begin 2019 werd opgestart, richt zich zowel op individuele handelaren als op de commerciële hedgingmarkt, met onder meer mijnbouwbedrijven, OTC-handelsdesks en wereldwijde handelsfirma’s. Het bedrijf kwam als eerste met een initieel futuresaanbod voor munten die niet zijn gelanceerd, zoals Polkadot en Dfinity tokens. CoinFLEX heeft de afgelopen twaalf maanden honderden miljoenen contracten per dag verhandeld en het succes ervan heeft geleid tot brede steun van investeerders, waaronder meer dan $10 miljoen aan financiering van Polychain Capital, Digital Currency Group, Dragonfly Capital, B2C2 en Grapefruit Trading.

Potentiële handelaren & beleggers kunnen toegang krijgen tot CoinFLEX door zich online te registreren via https://coinflex.com/.

Over CoinFLEX

CoinFLEX (Coin Futures and Lending Exchange) werd in 2019 opgericht door Mark Lamb en Sudhu Arumugam en is ‘s werelds eerste fysiek geleverde cryptovaluta futures exchange, ontwikkeld om beleggers de mogelijkheid te bieden hun cryptovaluta exposure af te dekken met een minimaal index- of koersrisico.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Carissa Felger

Gasthalter & Co.

coinflex@gasthalter.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr