00:38 uur 26-06-2020

Virtustream is door onafhankelijk onderzoeksbureau uitgeroepen tot leider in rapport over de markt voor gehoste privé-clouddiensten

Marktevaluatie omvat de 11 topdienstverleners; de beoordelingen van leveranciers zijn gebaseerd op criteria zoals huidige aanbod, strategie en aanwezigheid op de markt

MCLEAN, Va.–(BUSINESS WIRE)– Virtustream, een enterprise-class cloudbedrijf en Dell Technologies-onderneming, deelde vandaag mee dat het is uitgeroepen tot leider in The Forrester Wave™: Hosted Private Cloud Services in Noord-Amerika, K2 van 2020. Het rapport beschrijft de bevindingen van Forrester Research over hoe goed leveranciers voldoen aan de eisen van zakelijke klanten voor hun gehoste privé-cloudoplossing.

Als een van de slechts twee leveranciers die de hoogst mogelijke score behaalden voor het criterium voor services en klantervaring in het rapport, kreeg Virtustream bovendien de hoogst mogelijke score voor de criteria voor beschikbaarheid-SLA’s, beveiligingsmogelijkheden, innovatiestappenplan en geplande verbeteringen.

Het rapport merkt op dat Virtustream “er duidelijk in is geslaagd Enterprise Resource Planning (ERP) te ondersteunen met SAP, dat nog steeds het grootste deel van de inkomsten vertegenwoordigt, en dat het bedrijf nu zijn aandacht richt op de gezondheidszorg met de omhelzing van Epic…” Daarnaast stelt het rapport: “Virtustream heeft nooit zijn ambitie om de cloudpartner van keuze te zijn voor missiekritieke workloads achter zich gelaten.” Vervolgens wordt gesteld in het rapport: “Virtustream is geschikt voor klanten die hun meest uitdagende missiekritieke pakketapplicaties willen hosten – vooral Epic en SAP – op privé- in plaats van openbare cloudplatforms.”

Virtustream Enterprise en Healthcare Cloud-platforms, gecombineerd met het brede portfolio van xStreamCare Services, zijn ontworpen voor beveiliging, prestaties, compliance en gegarandeerde serviceniveaus voor missiekritieke bedrijfstoepassingen, waaronder die van SAP, Microsoft, Oracle en Epic.

“Steeds meer organisaties migreren hun missiekritieke toepassingen naar gehoste privé-cloudplatforms als onderdeel van hun transformationele IT-traject,” aldus Mike Zolla, Vice President, Cloud Platform Engineering and Delivery, Virtustream. “Zoals Forrester opmerkt, was het vanaf het begin onze ambitie om een platform te ontwerpen dat speciaal is gebouwd voor missiekritieke workloads. Onze drijfveer voor innovatie is altijd diep geworteld in de wens om onze klanten een geweldige ervaring te bieden en te voldoen aan hun meest veeleisende zakelijke behoeften voor moderne, veilige, flexibele en goed presterende IT-oplossingen.”

Ga hier voor meer informatie over Virtustream. Geïnteresseerde partijen kunnen hier het volledige rapport downloaden.

Over Virtustream

Virtustream LLC, een Dell Technologies-onderneming, is het enterprise-class cloudbedrijf dat door organisaties over de hele wereld wordt vertrouwd om hun missiekritieke toepassingen naar de cloud te migreren en ze daar uit te voeren. Voor bedrijven, dienstverleners, zorginstellingen en overheidsinstanties voldoen de professionele en beheerde xStreamCare-services, het xStream® Management Platform en de Infrastructure-as-a-Service (IaaS) van Virtustream aan de beveiligings-, compliance-, prestatie-, efficiëntie- en op consumptie gebaseerd factureringsvereisten van complexe productietoepassingen in de cloud – of het nu gaat om privé-, openbare of hybride cloud.

Virtustream is een handelsmerk van Virtustream LLC. Andere handelsmerken zijn mogelijk handelsmerken van hun respectieve eigenaren.

SAP en andere hierin genoemde SAP-producten en -diensten en hun respectieve logo’s zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van SAP SE in Duitsland en andere landen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor persvragen:

Ga naar de Virtustream newsroom

Of neem contact op met:

Frank E. Smith

Hoofd Global Communications, Virtustream

Frank.E.Smith@Virtustream.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr