19:02 uur 25-06-2020

Topcon maakt de Europese lancering van MYAH bekend

Het bedrijf introduceert veelomvattende managementtool voor myopie (bijziendheid) en droge ogen

CAPELLE A/D IJSSEL, Nederland–(BUSINESS WIRE)– Topcon Healthcare, een vooraanstaand leverancier van medische hulpmiddelen en softwareoplossingen voor de mondiale oogzorggemeenschap, heeft vandaag de lancering in de Europese regio bekendgemaakt van het nieuwe MYAH-instrument. MYAH is een veelomvattende managementtool voor oogzorgprofessionals die geïnteresseerd zijn in het opbouwen, managen en ontwikkelen van dienstverlening voor myopie en droge ogen binnen hun praktijk of onderzoeksinstelling.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20200625005766/nl/

MYAH is the perfect instrument for eyecare professionals interested in building, managing, and growing a myopia service. (Photo: Business Wire)

MYAH is the perfect instrument for eyecare professionals interested in building, managing, and growing a myopia service. (Photo: Business Wire)

De veelzijdige alles-in-een-MYAH biedt alle cruciale tools die nodig zijn om myopiebehandeling te ondersteunen, terwijl de tool ook een zich ontwikkelend platform biedt om droge-ogen-behandeling toe te voegen of uit te breiden. MYAH omvat corneatopografie, waaronder keratoconusscreening en pupillometrie, axiale lengtemetingen door optische lage-coherentie-interferometrie, voortgangsrapporten voor analyse van de werkzaamheid van de behandeling en een veelomvattende suite van droge-ogenbeoordelingstools. Het instrument is compact en gebruikersvriendelijk en werkt snel, om tevredenheid bij de patiënt te verzekeren.

Met de lancering van MYAH behaalt Topcon een mijlpaal in de strijd tegen de wereldwijde myopie-epidemie. Naar schatting 50% van de wereldbevolking, inclusief de Europese regio’s, zal mogelijk in 2050 aan myopie lijden1.

“MYAH is ideaal om de groeiende crises van zowel myopie als droge-ogen-aandoening te bestrijden. De veelzijdigheid en het gebruiksgemak stellen oogzorgprofessionals in staat om gemakkelijk een myopiedienstverlening in hun praktijk op te zetten, patiënten te informeren over de implicaties van myopie en droge-ogen-aandoening, de conditie van hun patiënten te managen en hun dienstenaanbod te ontwikkelen” verklaarde John Trefethen, Global VP van Marketing & Product Design voor Topcon Healthcare.

Ga voor meer informatie over MYAH naar www.topconmyah.com.

Over Topcon Healthcare

Topcon Healthcare ziet ooggezondheid anders. Onze visie is om aanbieders sterker te maken met slimme en efficiënte technologieën voor verbeterde patiëntenzorg. Om gelijke tred te houden met het voortdurend veranderend landschap van de gezondheidszorgbranche, bieden we de nieuwste geïntegreerde oplossingen, waaronder geavanceerde multimodale beeldvorming, leverancierneutraal datamanagement en baanbrekende technologie voor diagnostiek op afstand.

Als wereldwijdgeoriënteerd bedrijf is Topcon gericht op het ontwikkelen van oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen in de megadomeinen gezondheidszorg, landbouw en infrastructuur. In de gezondheidszorg zijn deze uitdagingen onder meer de toename van oogaandoeningen, stijgende medische kosten, de toegang tot gezondheidszorg en het tekort aan artsen. Door te investeren in door waarde gestuurde innovaties draagt Topcon ertoe bij mensen in staat te stellen van een goede gezondheid en een hoge kwaliteit van leven te genieten.

  1. Holden, BA, Fricke, TR, Wilson, DA et al. Global prevalence of myopia and high myopia and temporal trends from 2000 through 2050. Ophthalmology. 2016; 123:1036–42. Verkrijgbaar vanuit: doi: DOI: 10.1016/j.ophtha.2016.01.006

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

John Trefethen, MFA

Global Vice President, Marketing & Product Design Topcon Healthcare

E-mail: jtrefethen@topcon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr