18:12 uur 25-06-2020

Andersen voegt vestiging in Liberia toe

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global kondigt een nieuwe vestiging in Afrika aan via een samenwerkingsovereenkomst met full-service accountantbedrijf BICON Inc. in Liberia. Zo worden de inspanning van het bedrijf voortgezet om groei te bewerkstelligen in het wereldwijde platform en bredere diensten op het continent aan te kunnen bieden.

BICON Inc., dat is opgericht in 2015, wordt geleid door Managing Partner Zinnah B. Sackie en bestaat uit een team van meer dan 30 professionals waarvan sommige in dienst zijn en momenteel belangrijke overheidsfuncties bekleden. Het in Monrovia gevestigde bedrijf biedt een pakket van financiële diensten aan klanten in diverse sectoren, waaronder merchandising, productie, mijnbouw en landbouw.

“Onze gestage groei in de afgelopen jaren toont onze toewijding aan rentmeesterschap en transparantie bij het behandelen van klantzaken en onze mogelijkheid om concurrerend te blijven in onze markt door op effectieve wijze te beantwoorden aan klantbehoeften in een steeds veranderend zakelijk landschap”, zei Zinnah. “De volgende logische stap in de verdere groei van ons bedrijf is onze samenwerking met Andersen Global, want wij geloven dat dit een gezamenlijke kans is waarmee we kunnen blijven voldoen aan regionale en wereldwijde behoeften van onze klanten.”

“Onze uitbreiding in Afrika blijft een belangrijke prioriteit voor onze organisatie en werken met hoogwaardige, gelijkgestemde personen als bij BICON Inc. maakt het voor ons mogelijk om onze wereldwijde platform succesvoller te maken om zo op een naadloze manier fiscale diensten aan te kunnen bieden”, zei Andersen CEO en Andersen Global Chairman Mark Vorsatz. “De toevoeging van BICON Inc. is een toonbeeld van onze ambitie om te blijven groeien in Afrika en het bewijs van de voortgang die we maken om ons marktaandeel op het continent te vergroten.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch zelfstandige, onafhankelijke aangesloten bedrijven bestaande uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 5.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 176 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr